Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
1 Comentari Imprimir +A -A
30/04/2012
13:57
30/04/2012
Acomiadada per ser bona mestra
Diuen que el nivell dels seus alumnes es massa alt per l'edat que tenen
Un inspector del ministeri d'Educació ha aconsellat l'acomiadament d'una mestra d'Andorra perquè els seus alumnes tenen un nivell massa alt pel que correspon a la seva edat, segons ha publicat avui la web 3/24. Davant aquesta contradicció, els pares i mares del centre s'han mobilitzat per evitar que la mestra perdi la feina.

De fet, la bona feina de la docent sembla evident, ja que , segons ha comprovat l’inspector, tot el grup d’alumnes de 4 anys amb el qual treballa aquesta educadora de l'escola espanyola d'Escaldes-Engordany ja saben llegir, comencen a escriure i també ja són capaços de sumar i restar.

L'acomiadament estaria avalat per la direcció del centre però els pares i mares i el col•lectiu de professors de l'escola s'han mobilitzat i han reclamat una rectificació a la Conselleria d'Educació de l'ambaixada espanyola.
Sense títol
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
gat amagat
02/05/2012 09:58
Voldria conèixer la informació que hi ha sota el titular. Potser així s'entendria millor la sorprenent notícia. Ja no em sorprèn aquesta volguda actitud esbiaixada del periodisme. És patètica aquesta situació que es basa en la llibertat d'expressió per amagar articulistes que pensen que tenen la veritat absoluta però que no tenen pebrots per presentar-se a unes eleccions
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida