Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
0 Comentaris Imprimir +A -A
11/04/2012
09:35
11/04/2012
Basté s’imposa a Fuentes
Rac1 guanya amb 708.000 oients a la ràdio pública catalana que es queda amb 574.000
Jordi Basté i, en general RAC1, s’imposa a la ràdio pública catalana, segons la primera onada de l'estudi General de Mitjans de 2012. La petita distància que hi havia fins ara entre els dos models de ràdio existents a Catalunya s’eixampla a favor de la privada, que es converteix en la més escoltada del país.

En la franja matinal, 'El món a RAC1' lidera la ràdio catalana amb 515.000 oients i guanya 'El matí de Catalunya Ràdio' amb 62.000 menys (453.000 oients). La privada també guanya en el còmput general. L'EGM atorga a l'emissora del grup Godó 708.000 seguidors, pels 574.000 de la pública.

Aquesta primera onada del 2012 marca l’ascens de RAC1, ja que en l'onada anterior, feta pública el 30 de novembre, l'espai de RAC1 havia aconseguit per primera vegada el lideratge però per només 1.000 oients de diferència. Fa un any, en canvi, el programa que presenta Manel Fuentes es mantenia com el més escoltat de Catalunya, amb 28.000 seguidors d'avantatge respecte a 'El món a RAC1'.

Ara bé, entre uns i altres, cal destacar que les pujades d'audiència de Catalunya Ràdio i RAC1, juntament amb les de Com Ràdio i Ràdio 4, reforcen fins a un nou màxim històric el lideratge de la ràdio en català. El 66,7% dels dos milions d'oients de ràdio generalista a Catalunya escolten les emissores que emeten íntegrament en català.

Només guanya lectors La Vanguardia

Respecte els diaris, aquests tres primers mesos de l’any, només guanya lectors La Vanguardia. El rotatiu del grup Godó augmenta en 196.000 lectors diaris, fins els 850.000 i guanya distància del Periódico, que en perd 77.0000 i es queda amb 654.000 lectors diaris com a segona capçalera més llegida de Catalunya.
Jordi Besté entrevista
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida