Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Economia
3 Comentaris Imprimir +A -A
03/04/2012
16:15
03/04/2012
Catalunya pateix una gran retallada en inversions
Els comptes del 2011 només preveuen per a Catalunya 1.403 milions, un 44% menys que el 2011
Catalunya és una de les zones de l’Estat que més pateix les conseqüències de les tisores del govern del PP. Catalunya no solament no cobrarà els deutes pendents del govern espanyol, disposició addicional tercera i fons de competitivitat, sinó que a més, aquí, la retallada en inversions és proporcionalment molt més inferior.

Els comptes del 2011 preveien una partida d’inversió a Catalunya de 2.548,45 milions, una xifra que s’ha vist reduïda fins el 1.403,21 milions, una reducció del 44,9%. Això vol dir que Catalunya tan sols assoleix un 11,1% de la inversió regionalitzable total – el 2011 era del 15,2%-, un percentatge molt inferior a la seva població i sobretot al seu pes econòmic i 7,7 punts per sota del 18% que dicta l'Estatut.

Pere Macias, portaveu de Foment de CiU al Congrés dels Diputats, ha qualificat aquestes dades de "quantitativament dolentes i qualitativament molt pitjors" perquè hi ha, per exemple, "una substancial reducció dels recursos destinats al Corredor del Mediterrani".
Mas-Colell i Montoro
(3 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
patxi
04/04/2012 17:44
Ah però, es que inverteix un euro en Catalunya l'estat espanyol? jo crec que no, aquí només venen per buidar-nos la cartera per pagar els seus vagos i capricis
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Boletus
03/04/2012 17:01
El senyor F.Oms fa el paper que li toca fer: Pidolar a Madrid, fer el ploricò i cobrar la seva nomina a fi de mes. Ara diu que aquests presupostos no li agraden.- Però que no veu que fa 300 anys que s´ens pixen a sobre...No es pot anar amb un lliri a cada ma...!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Boletus
03/04/2012 16:58
El senyor F.Oms fa el paper que li toca fer: Pidolar a Madrid, fer el ploricò i cobrar la seva nomina a fi de mes. Ara diu que aquests presupostos no li agraden.- Però que no veu que fa 300 anys que s´ens pixen a sobre...No es pot anar amb un lliri a cada ma...!
3 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida