Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
3 Comentaris Imprimir +A -A
04/04/2012
18:17
04/04/2012
CiU és “inviable” amb Duran, segons Vila d’Abadal
L’alcalde de Vic vol que Unió aposti per l’independentisme, però dubta que es pugui portar a terme amb Duran
L'alcalde de Vic i aspirant al lideratge d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Vila d'Abadal, ha considerat avui que si l'actual president del comitè de govern del seu partit, Josep Antoni Duran i Lleida, continua al capdavant dels democristians, arribarà un dia en què el projecte de CiU serà "inviable".

I és que Vila d'Abadal creu que si CDC segueix apostant pel sobiranisme, toparà frontalment amb Unió si el seu líder segueix reticent a la independència de Catalunya. A més, ha admès que el seu projecte va més enllà de disputar el lideratge a Duran i ha reconegut que és "de fons" i per "seguir pressionant" al partit.

L’alcalde de Vic ha considerat clau que Unió també aposti decididament per la independència de Catalunya, cosa que ha dubtat que es pugui portar a terme amb Duran al capdavant, donat que, segons Vila d'Adabal, l'actual líder democristià "se sent còmode" allunyat de l'independentisme clar. "Si Duran segueix -liderant el partit- diu que pot seguir complementant els votants que són independentistes i els que no ho són. Però arribarà un moment que això no és viable. Que es presenti un president de CiU dient que és independentista i el soci digui que no cal, és complicat", ha sentenciat.
vila-d'abadal-acn
(3 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Savalls
05/04/2012 00:21
Aguanteu carlins! la victòria és propera! que tremolin en Duran, la Juani i totquant pixarreixes indocumentat!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Lluís
04/04/2012 23:25
Conec el Vila d'Abadal. És un xulo que no entenc què hi fa en un partit democristià.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Toni Arregui
04/04/2012 19:11
Poc que farà pas res, UDC s'acaba de pronunciar amb claredat absoluta: hi manen el Gran Botifler i els seus sequaços...
3 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida