Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dilluns, 30 de Març de 2015
Política
04/04/2012
18:17
04/04/2012
CiU és “inviable” amb Duran, segons Vila d’Abadal
L’alcalde de Vic vol que Unió aposti per l’independentisme, però dubta que es pugui portar a terme amb Duran
L'alcalde de Vic i aspirant al lideratge d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Vila d'Abadal, ha considerat avui que si l'actual president del comitè de govern del seu partit, Josep Antoni Duran i Lleida, continua al capdavant dels democristians, arribarà un dia en què el projecte de CiU serà "inviable".

I és que Vila d'Abadal creu que si CDC segueix apostant pel sobiranisme, toparà frontalment amb Unió si el seu líder segueix reticent a la independència de Catalunya. A més, ha admès que el seu projecte va més enllà de disputar el lideratge a Duran i ha reconegut que és "de fons" i per "seguir pressionant" al partit.

L’alcalde de Vic ha considerat clau que Unió també aposti decididament per la independència de Catalunya, cosa que ha dubtat que es pugui portar a terme amb Duran al capdavant, donat que, segons Vila d'Adabal, l'actual líder democristià "se sent còmode" allunyat de l'independentisme clar. "Si Duran segueix -liderant el partit- diu que pot seguir complementant els votants que són independentistes i els que no ho són. Però arribarà un moment que això no és viable. Que es presenti un president de CiU dient que és independentista i el soci digui que no cal, és complicat", ha sentenciat.
vila-d'abadal-acn
(3 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Savalls
05/04/2012 00:21
Aguanteu carlins! la victòria és propera! que tremolin en Duran, la Juani i totquant pixarreixes indocumentat!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Lluís
04/04/2012 23:25
Conec el Vila d'Abadal. És un xulo que no entenc què hi fa en un partit democristià.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Toni Arregui
04/04/2012 19:11
Poc que farà pas res, UDC s'acaba de pronunciar amb claredat absoluta: hi manen el Gran Botifler i els seus sequaços...
Enquesta
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
87 %
6 %
6 %
77 vots
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida