Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
4 Comentaris Imprimir +A -A
05/04/2012
21:05
05/04/2012
Colom a Calçada: "Passem a la Glòria"
L'exlíder d'ERC i ara responsable d'immigració de CDC respon al comunicador sobre el Via Crucis
L'exlíder d'ERC i ara responsable d'immigració de CDC, Àngel Colom, ha seguit aquesta tarda el debat que va iniciar el comunicador Miquel Calçada al twitter, seguir les referències que aquest va fer a la Setmana Santa arran de l'aprovació dels pressupostos. Colom ha apuntat en llenguatge metafòric la seva esperança que el pròxim pas sigui la independència.

Calçada es va preguntar després de l'aprovació dels pressupostos quina serà "la pròxima estació del Via Crucis" després de la "presa de pèl" que han significat els comptes del govern espanyol respecte a Catalunya, que no contemplen el pagament dels deutes amb la Generalitat.

"Espero que ens puguem 'saltar' la crucifixió i poguem passar directament al Dissabte de Glòria o de Ressurrecció", li ha respost Colom seguint els episodis de la Passió. El responsable d'immigració de CDC no ha concretat quin és el seu temor sobre el que pot representar la crucifixió del país.
Angel Colom
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ramon
06/04/2012 15:16
sí, manel, però Espanya ens guanya la partida dia a dia, i aquí no mou ningú un dit. cada cop estem pitjor.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Manel
06/04/2012 12:28
No valoreu, Vicenç i Josep Antoni, l'acord d'anar cap a l'estat propi que va prendre el darrer Congrés de CDC? Per això hi ha tants i tants independentistes a CIU...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Josep Antoni
05/04/2012 22:54
Això no ho dirà perquè cregui que l'Artur Mas ens durà oi? Mai he entès com pot ser que un independentista com ell, és conforma en fer de gatet d'angora dels col·laboracionistes de Covardia i Unió com molt be els descriu en Vicenç
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Vicenç Ramoneda
05/04/2012 21:45
Qui amenaça i no pega per burro queda. Si vols viure millor no votis a Covardia i Unió! Si vols ser respectat, tingues estat! Si vols viure, sigues lliure! Visca la llibertat! Visca Catalunya estat, aviat!
4 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida