Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
6 Comentaris Imprimir +A -A
10/04/2012
12:04
10/04/2012
Crítiques des d’Alemanya als luxes d’Ana Botella
Spiegel destaca el baix perfil de l'alcaldessa i explica que té un majordom "per servir-li el cafè"
El setmanari alemany Der Spiegel no s’ha estat de res a l’hora de denunciar els luxes dels que s’envolta la batllessa de Madrid, Ana Botella. En un reportatge extens la publicació destaca la incongruència que suposa aplicar mesures de contenció econòmica dràstiques i, mentrestant, tenir “un majordom” que només es dediqui “a servir el cafè a Botella i els seus convidats”. El reportatge explica, entre altres detalls, que els despatx de Botella és més gran que el d’Obama.

El text destaca el baix perfil de l’alcaldessa, de qui en recorda que s’ha de fer escriure els discursos per no posar-se de peus a la galleda. Spiegel afegeix que Botella ha heretat el càrrec i la defineix com una “catòlica devota”.

El reportatge aporta dades sobre la situació finançera de Madrid, que arrossega un deute alarmant de més de mil milions d’euros. Spiegel adverteix que la despesa de Madrid ha sigut incontrolada i recorda que els governs que n’han sigut responsables eren del Partit Popular.
Sense títol
(6 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
11/04/2012 12:55
Que no Pau, el majordom m'importa una merda. Que el despatx de la botella sigui més gran i luxós que el d'Obama m'importen una merda o inclús que madrid i espanya estigui enfeudats fins les celles m'importen una merda..Peró Pau, maco, el que sí m'importa són les conseqüències de ser tractat com una colònia i de pagar els capricis de grandesa dels espanyols..Ens roben de 16.000-20.000 milions destinats a pagar a més del majordom de la botella, a pagar el deute de de les autovies i estacions de metro de madrid fins els ruïnosos i deficitaris TGV espanyols per on majoritàriament hi circularan els conills. Pau, maco: Que s'ho paguin ells!!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pau
11/04/2012 07:31
Tothom sap quina es la línia d'aquest diari: Que algú atengui al personal es una cosa tan greu? Que un bedel ompli el got d'aigua als diputats es un senyal de servilisme? Hi ha algun politic al que no li escriguin els discursos? Etc, etc, etc. L'ansia malaltisa d'idependentisme a qualsevol preu de molts dels que opinen en aquesta secció es deplorable, ratlla el fanatisme. Es poden defensar llurs idees amb arguments seriosos i racionals i no amb demagogia de la pitjor especie, disbauxa, manipulació i veritable manca d'arguments formals.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Paula
10/04/2012 22:03
Independència, ja! I que facin tant el pavero com vulguin. Quina penya! Casa la filla com si fos una princesa, amb la pasta de tots, i encara surt l´home a donar lliçons al món. Són INSUPORTABLES. Adéu, Espanya!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
10/04/2012 17:09
Madrid és un forat negre que s'engoleix tots els nostres recursos. La casta funcionarial madrilenya és d'un volum tan astronòmic e ineficient com tercermundista la imatge d'un majordom servint cafè a l'ajuntament. Lo pitjor de tot, és la connivència mafiosa de recursos econòmics entre l'ajuntament i l'estat, més la gegantesca casta de l'alt funcionariat madrileny repartida pels ministeris i els besa mans a sou de les constructores per obtenir favors. Sense oblidar la no menys colossal casta funcionarial repartida pels museus, instituts cervantes etc. etc..Si sumem al forat negre de Madrid als bascos, que mentre siguin espanyols lo que no contribueixin ells, ho farem nosaltres. Més la resta de autonomies subvencionades que viuen del xollo. Doncs ho tenim molt pelut.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Marta
10/04/2012 14:36
És espanyola. Malbaratament de diner públic i anar de marquesa arrogant. Què se'n podia esperar?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pirineus
10/04/2012 13:03
L'estanquera que no hi manqui. Ha, ha, ha, ha, ha. Això s'està posant a punt de caramel. La independència i l'estat propi s'apropen, cal que fem lleis per la regeneració política, social, econòmica i cultural.
6 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida