Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
11/04/2012
21:29
11/04/2012
Espadaler veu "complementaris" els projectes de Duran i Vila d’Abadal
El portaveu adjunt de CiU al Parlament veu difícil la incorporació de l’alcalde de Vic al nucli dirigent d’UDC si Duran és reelegit com a líder
El president del Consell Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, ha senyalat avui que no aprecia “contradiccions, sinó complementarietats”, entre els projectes que Vila d’Abadal i Duran i Lleida presentaran al proper congrés del partit.

Davant la proposta de Vila d’Abadal de fer el gir del confederalisme a l’independentisme, Espadaler ha dit, en declaracions a l’espai Polièdric de Catalunya Informació, que “la riquesa de la federació és aquesta complementarietat de dos projectes que no són idèntics”, i ha afegit: “Entre uns i altres abastem un espai ampli de la societat d’aquest país, que és el que requereixen els partits que tenen aspiracions de governar.”

Si Duran i Lleida és reelegit com a líder d’Unió al congrés, Espadaler no ha amagat que veu difícil incorporar Vila d’Abadal al nucli dirigent del partit. “En funció dels resultats, ja ho veurem”, ha assenyalat.

“Proposem que siguem un partit de suma de sensibilitats”, ha indicat el portaveu adjunt de CiU al Parlament, que ha explicat que no comparteix la tesi de “dividir la societat entre els que són independentistes i els que no”.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida