Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Març de 2015
Singularitats
04/04/2012
13:36
04/04/2012
Israel a la vinyeta
El canadenc Guy Delisle retrata la seva estada al país hebreu al còmic "Cròniques de Jerusalem"
Els còmics de Guy Delisle acostumen a ser una extensió de les seves vivències arreu del món. La dona de Delisle col·labora amb l'ong Metges Sene Fronteres, fet que l'ha dut a treballar a països com Corea del Nord, Birmània o la Xina. Delisle sempre l'acompanya i aprofita les estades per fer-ne còmics on recull les seves impressions i experiències de cada país.

El darrer exemple és "Cròniques de Jerusalem", editat en castellà per l'editorial Astiberri, on l'autor narra els seus dies al país hebreu. El còmic, ubicat sobretot a Jerusalem, s'assembla a un diari de viatge on el dibuixant anota cronològicament tot el que li passa i diverses reflexions.

Delisle no obvia les tensions territorials i religioses presents a la ciutat, que contrasta amb la tranquilitat que observa a Tel Aviv. El còmic narra converses amb militars, policies i ciutadans jueus i musulmans, formant així un mosaic d'opinions sobre el dia a dia dels habitants d'Israel.
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
JRRiudoms
05/04/2012 11:29
Una pregunta: L'acompanyament a la seva dona, se'l paga de la seva butxaca o és l'ONG qui el paga?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Lectora
04/04/2012 19:03
M'agraden notícies així, de vinyetes.
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
40 %
13 %
48 %
166 vots
j: Com si volen anar a pescar truites al Sàhara, se man fot. (...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida