Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
2 Comentaris Imprimir +A -A
04/04/2012
13:36
04/04/2012
Israel a la vinyeta
El canadenc Guy Delisle retrata la seva estada al país hebreu al còmic "Cròniques de Jerusalem"
Els còmics de Guy Delisle acostumen a ser una extensió de les seves vivències arreu del món. La dona de Delisle col·labora amb l'ong Metges Sene Fronteres, fet que l'ha dut a treballar a països com Corea del Nord, Birmània o la Xina. Delisle sempre l'acompanya i aprofita les estades per fer-ne còmics on recull les seves impressions i experiències de cada país.

El darrer exemple és "Cròniques de Jerusalem", editat en castellà per l'editorial Astiberri, on l'autor narra els seus dies al país hebreu. El còmic, ubicat sobretot a Jerusalem, s'assembla a un diari de viatge on el dibuixant anota cronològicament tot el que li passa i diverses reflexions.

Delisle no obvia les tensions territorials i religioses presents a la ciutat, que contrasta amb la tranquilitat que observa a Tel Aviv. El còmic narra converses amb militars, policies i ciutadans jueus i musulmans, formant així un mosaic d'opinions sobre el dia a dia dels habitants d'Israel.
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
JRRiudoms
05/04/2012 11:29
Una pregunta: L'acompanyament a la seva dona, se'l paga de la seva butxaca o és l'ONG qui el paga?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Lectora
04/04/2012 19:03
M'agraden notícies així, de vinyetes.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida