Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
13 Comentaris Imprimir +A -A
05/04/2012
13:34
05/04/2012
Izquierda Unida, contra els Mossos
Porta a Brussel·les l'actuació policial i les detencions arran de la violència de carrer durant la vaga general
Izquierda Unida portarà els Mossos d'esquadra davant la Comissió Europea. L'eurodiputat d'IU Willy Meyer ha anunciat que demanarà a Brussel.les que investigui dues detencions que va fer la policia catalana el dia de la vaga general, el 29 de març, arran dels incidents que van protagnitzar grups violents.

Meyer ha sortit en un comunicat en suport dels manifestants, i assegurant que considera "desproporcionada" l'actuació dels Mossos. El diputat d'IU demana a més l'immediat alliberament dels dos detinguts. Es refereix al cas de dos universitaris de 19 i 21 anys que, segons la seva versió, van ser interceptats per dos Mossos d'Esquadra de paisà i posats en presó preventiva, on encara romandrien una setmana més tard. L'empresonament, però, va ser dictat pel jutge.

L'eurodiputat, que s'ha declarat "solidari amb la família i els amics" dels detinguts, assegura que va existir "desproporcionalitat aplicada en aquests arrestos". Meyer afirma que no tenien antecedents i arriba a qualificar-los de "estudiants exemplars". Segons Meyer, els detinguts pertanyen a l'Associació d'Estudiants Progressistes, considerada en medis universaris pròxima a ICV, i al sindicat Comissions Obreres (CCOO). L'eurodiputat relaciona Meyer la detenció amb un suposat "augment de la criminalització de les organitzacions socials a Espanya".

No consta que Iniciativa recolzi aquest plantejament d'Izquierda Unida.
Incidents a Pau Clarís
(13 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Temps perdut
05/04/2012 22:38
Tot aixo ve per culpa del anterior conseller d'inerior, que no tenia coll... per saver manar i mantindra l'ordre. Entre el poca pena de pressident i el aprofitats dels conseller han deixat Catalunya feta una purcaria. Es tindria que demanar danys i perjudicis a tots plegats i retirarlis la pensio
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jaume
05/04/2012 22:10
És lògic que intervingui IU, aquests de l'AEP eren d'IC abans, ara estan totalment dominats per les Joventuts Comunistes d'EUiA
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Joan Gracia
05/04/2012 21:52
No us hi amoïneu, és el de sempre.Contra Catalunya, tan l´espanya de dretes, com d´esquerres, sempre coincideixen.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
05/04/2012 21:51
Demano a la mama que li digui al papa que ja ni ha prou,que tot aixo es insoportable.A veure si tant l'un com l'altre es fan grans d'una puta vegada,i entenent com funcionen les societats normals.(Herrera he dir normals,capisci?,bambino.normals,no falsariament utopiques.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
05/04/2012 20:38
Demano a Iniciativa que digui a Izquierda Unida que ja n'hi ha prou! Aviat aquest país serà irrespirable per culpa de 2.000 indesitjables
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
albert
05/04/2012 16:24
Ja només ens falta que Alfonso Guerra vingui a la conselleria d'Interior de la Generalitat i s'hi pixi. Evidentment si es donés aquesta circumstància no passaria pas res, tenint en compte la mena de catalanets que tenim com a representants polítics
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Carles
05/04/2012 16:01
Herrera sempre te el mateix discurs, i no s'el pot saltar perque no te res mes a dir.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Salvador
05/04/2012 15:58
Com no tenen res ha fer hi ningú els vol, aixis maten el temps.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
05/04/2012 15:23
I aquests espanyols què hi pinten en tot plegat? Herrera no hi té res a dir?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
05/04/2012 15:10
Encara s'hi dubta d'ésser ejpanyols (fonètica Bono)/ espanyolers/ espanyolíssims .. catalanòfobs? PD: si aquí hi ha ICV .. què nassos hi pinta IU desprestigiant Catalunya? Nota: qui tingui orelles que hi senti! Anotació al marge: per què no fan el vàndal baliga-balaga arreu d'on viuen el Cayo Lara i cia. àdhuc de sa espanya!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
05/04/2012 14:50
I vostè torni a escola, a aprendre a escriure.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
jep
05/04/2012 14:28
Ja n'hi ha prou de coll.nasdes. Si tractem els delinqüents com a floretes perquè son del partit verd ja pot anar la democràcia a fer punyetes! Cal d'un cop que la democràcia es defensi, perquè en aquests moments esta clarament en perill.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Mercè
05/04/2012 14:08
Quan varen manar ells tot anava fatal, hi ara volen que vagi a pitjor, foteu-los fora, aquesta gent ICV, nomes hi son per fer sortir totes les males herbes.
13 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida