Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
2 Comentaris Imprimir +A -A
05/04/2012
13:51
05/04/2012
La reforma laboral vulnera la Constitució i envaeix competències
L’ens ha emès un dictamen per petició del PSC, ICV-EUiA i SI, i CiU anuncia que ho recollirà en esmenes
El consell de Garanties Estatutàries ha dictaminat que la Reforma Laboral vulnera la Constitució espanyola almenys en dos articles, però, a més a més, envaeix competències de la Generalitat de Catalunya.

Concretament, segons el dictamen que ha emès aquesta institució per petició de PSC, ICV-EUiA i SI, l'òrgan consultiu considera, per unanimitat, que els articles 12 i 14 contenen preceptes inconstitucionals.

A més, el consell també apunta que la reforma envaeixen competències de la Generalitat. CiU,-que es va abstenir en la convalidació del decret al Congrés, en el Parlament la federació només va preguntar al consell per aquesta possibilitat.

El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha anunciat que la federació nacionalista presentarà esmenes a la llei, recollint tots els advertiments del Consell de Garanties Estatutàries.
fatima banez ministra treball
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
eyrikur
06/04/2012 19:16
Es una questió de llenguatge, els castellans només enten la llengua del "garrotazo y tentetieso" i Mas i Cia no el saben i per això no s'entenen, al contrari, cada cop que Mas els diu que n'han de parlar, els altres interpreten que vol dir que estan d'acord amb lo que els vulguin donar, només cal veure els resultats.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Vicenç Ramoneda
05/04/2012 18:55
I que? Que vulneri quelcom i envaeixi competències què? No passa rés ni passarà! Covardia i unió, que fa o farà? RÉS! Qui amenaça i no pega per burro queda. Visca Catalunya estat, aviat!
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida