Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
06/04/2012
17:19
06/04/2012
Rajoy sí que es mou per Euskadi
Concedeix el tercer grau a un pres etarra per segona vegada en dos mesos
El president espanyol, Mariano Rajoy, no ha fet per ara cap gest cap a Catalunya, i segueix els incompliments del seu antecessor, José Luis Rodríguez Zapatero, però en canvi sí que s'està movent per Euskadi. El ministeri de l'Interior, que dirigeix el català Jorge Fernández Díaz, ha concedit avui el tercer grau penitenciari al pres d'ETA Joseba Andoni Díaz Urrutia, aplicant aquesta mesura de gràcia per segona vegada en només dos mesos. Aquest grau permet sortir de la presó, i anar-hi només a dormir. Es considera el pas previ a la llibertat condicional.

Després de les eleccions generals del passat 20 de novembre, el ministeri que dirigeix ​​Fernández Díaz ja va concedir aquest grau penitenciari a l'etarra José Manuel Pérez de Nanclares. El ministeri ha acceptat aplicar els beneficis als presos d'ETA que trenquin amb el grup terrorista.
 
Díaz Urrutia, que estava condemnat a sis anys i nou mesos per col·laboració amb ETA, ha complert les tres quartes parts de la seva condemna.
Mariano Rajoy
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida