Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
4 Comentaris Imprimir +A -A
06/04/2012
13:46
06/04/2012
Sospitosa allau de nous veïns a Rasquera
El cens dels qui podran votar en la consulta sobre la marihuana ha crescut en mesos en un 16,6%, segons l'oposició
Rasquera està vivint un allau de nous veïns, a causa de la imminent consulta que organitzarà l'Ajuntament per decidir si al poble s'hi fa una macroplantació de marihuana. En les passades eleccions generals el cens electoral va ser de 636 persones, en les municipals de 2011 de 670 electors i en les autonòmiques de 2010 el cens va ascendir a 665, mentre que ara el nombre de persones que podran anar a votar s'eleva a 804, segons assenyala CiU en una carta que ha enviat als veïns. En pocs mesos, el cens de Rasquera ha crescut un 16,6%.

La federació nacionalista, que està a l'oposició a Rasquera, acusa l'equip municipal d'engreixar el cens electoral del poble de cara a la consulta popular que es convocarà el 10 d'abril, amb "interès partidista". Entre els nous empadronaments n'hi hauria de l'associació ABCDA, que és la impulsora de la plantació de marihuana. Segons CiU, en un habitatge "de l'entorn del govern municipal" s'ha passat de 4 a 9 electors i en una altra casa s'ha empadronat un dels assessors legals d'ABCDA.

També hi ha polèmica al poble per la pregunta que pensa fer l'Ajuntament en la consulta, ja que amaga el fet que és per fer una macroplantació de cànnabis. "Esteu d'acord amb el pla anticrisi aprovat per l'Ajuntament de Rasquera en sessió plenària del 29 de febrer?", és la pregunta críptica que fa el consistori.
rasquera
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
06/04/2012 22:35
Realment tot molt misteriós i molt críptic, sobretot molt críptic , al més pur estil tripartit que alguns encara volen defensar. Increible.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
eduard
06/04/2012 21:53
mil vegades millor el tripartit d'avans, tot i que jo prefereixo l'idependència ja, que no el tripartit fastigós fatxa, de dretes, espaÑolista actual CYUPP
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Salvador
06/04/2012 20:55
Aquesta es la verdadera ERC, fa el mateix que amb el tristpartit.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
pic
06/04/2012 20:46
Al més pur estil tripartit: difuminar les responsabilitats de qui li toca governar amb consultes esbiaixades. Penseu que si cultiveu patates i tomàquets us els podreu menjar. Ves que no us hàgiu d'administrar la maria per via rectal.
4 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida