Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
2 Comentaris Imprimir +A -A
10/09/2012
09:24
10/09/2012
El Barça reivindicarà la seva catalanitat a la samarreta
Els jugadors lluiran la senyera la temporada que ve en la seva segona equipació
Quan la catalanitat de la direcció del F.C Barcelona era força criticada – l’anunci del president Sandro Rosell dient que no anirà a la manifestació d’aquest Onze de Setembre ha estat l’última gota en aquest sentit- s’ha sabut avui que a la temporada 2013-2014 el Barça lluirà a la segona equipació la senyera, segons ha publicat avui en exclusiva el diari Sport.

Segons aquest rotatiu, la directiva blaugrana està decidida a fer un pas històric, ja que serà la primera vegada en tota la trajectòria del club – 113 anys- que es vestiran aquests colors. El primer pas en aquest sentit es va fer en la presidència de Joan Laporta, quan es va ubicar la senyera al coll de la samarreta a la seva part posterior, però molt dissimulada davant les simulacions de primeres samarretes que s’han fet públiques.

A més, sembla que la primera equipació tornarà a recuperar el tradicional model de línies blaugrana verticals.
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Toni.
10/09/2012 10:19
De fet, aquesta hauria de ser la primera equipació de les seleccions catalanes, tant la de fireta actual com la de la ben propera república lliure.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
10/09/2012 10:10
tres raons per anar a la manifestació: - perquè crec en la independència de Catalunya. - perquè ens cal mostrar de forma clara que estem fars de com ens tracten en aquesta estat espanyol on estem actualment. - perquè mentre no arribi la independència i estiguem dins l'estat espanyol cal canviar de forma radical les condicions econòmiques i de reconeixement nacional que tenim. Ens cal mostrar força. http://jordicolomines.blogspot.com.es/
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida