Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
14 Comentaris Imprimir +A -A
21/09/2012
20:08
21/09/2012
El PP recomana a Catalunya i Espanya passar per "l’assessor matrimonial"
González Pons afirma que "estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents”
El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha afirmat avui que "estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents i que es pot parlar d'una separació de Catalunya sense que Espanya se'n ressenti, quan en realitat Catalunya és Espanya".

En declaracions a ‘Cuatro’, el dirigent popular ha assegurat que "Catalunya i la resta estarem pitjor separats, perquè en el món actual quan més units estiguem serà millor". En aquest sentit, creu que s'haurien de "trobar solucions", "no anar directament al divorci sense haver passat abans per l'assessor matrimonial".

Segons González Pons, el "conflicte" entre Catalunya i Espanya s'hauria de solucionar "tendint ponts, dialogant més, d'una manera més constructiva". El popular ha assegurat que "el que és responsable en aquests moments a Espanya és tendir ponts cap a Catalunya i de Catalunya cap a Espanya en lloc de trencar els que queden".

El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP s'ha mostrat convençut que a la manifestació de la Diada no hi havia només independentistes sinó "els que estan enfadats amb tot i volen expressar-ho". "Si la manifestació s'hagués convocat amb una altra causa hauria tingut també una enorme atenció", ha assegurat.

González Pons ha advertit que l'estat espanyol es troba "en un moment molt delicat" ja que l'any que ve s'hauran de tornar entre deute públic i privat "1.000 milions d'euros cada dia de l'any". Per això, ha afegit, "necessitem confiança internacional".

"Que a més de ser un país econòmicament complex, Espanya sigui un país políticament impossible dificulta moltíssim que puguem crear ocupació, créixer i tenir accés al crèdit internacional", ha etzibat.

Segons el popular, el president de la Generalitat, Artur Mas, va donar "poques oportunitats" al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la reunió que van mantenir dijous a La Moncloa. "Quan algú va al president del govern a demanar-li una cosa que no està a la Constitució ni ho permet la llei el president no té més alternativa que dir-li que no", ha reblat.
González Pons
(14 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Mercé Bonaplanta
22/09/2012 17:34
Catalunya maltractada per Espanya, no vol la separació, sino que el maltractador es mori directament; espanya no es res més que un estat maltractador, feixista i lladre, i cal que la justicia actuii contra aquests delinquents de la colla Rajoy-Zapatero, PP-PSOE que son igual, igual de feixistes i franquistes contra els catalans
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Sebastià
22/09/2012 15:00
PPSOE: HEU FET TARD !!*!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
eyrikur
22/09/2012 12:19
Sr. Gonzalez, la situació actual ha estat propiciada per coses com els insults que encara avui es dediquen a debitar un munt d'agents com Telemadrid i la majoria dels diaris de Madrid, insults en molts casos directes i en altres casos insults a la nostra intel.ligència. El PP té molta responsabilitat perquè durant anys ha propiciat un discurs en el que l'insult a Catalunya ha obtingut rèdits electorals.... crèguim sr. Gonzalez, jà n'hi ha prou!......
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Adéu ESCANYA
22/09/2012 12:10
No, de cap manera, perquè tornareu a mentir i incomplir. No ens fiem de vosaltres. Cadascú a casa seva amb els seus diners i les seves propietats. Bon vent i barca nova.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Eduard Burgués
22/09/2012 11:53
La majoria de catalans estem tips de Espanya i volem l´independencia. Estem preparats per enfrentarnos a la realitat i al sacrifici......menys conyeta i no perdem més el temps amb dialegs de sords. Visca Catalunya !
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pep
22/09/2012 11:29
M'has fotut les banyes, m'has faltat el respecte,m'has maltractat, m'has insultat i m'has agredit. Encara vols que t'estimi? Deixa'm en pau, que jo vull fer la meva. Vull el divorci. Ho tinc ben clar. I si no pot ser amistós, serà per litigi. Adéu Espanya!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pere
22/09/2012 10:52
I l'assessor matrimonial qui el tria perquè fins ara els assessors sempre els han posat ells justificant l'injusticable espoli i maltracte.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
xucamulla
22/09/2012 09:01
Si em vull divorciar, no he d'anar a cap conseller matrimonial, sino a un conseller de separacions amistoses
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Santi Vidal
22/09/2012 01:20
I si anem directament al divorci?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Joan
21/09/2012 22:27
Vosaltres a la vostra casa i nosaltres a la nostra, i tant amics.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Joseph Hostench
21/09/2012 21:05
PP: s'acaba el vostre estiu i us arriba la TARDOR!!! Deixeiu-nos en pau.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
21/09/2012 20:56
No som la vostra meuca, som els vostres presoners. L'obligació dels presoners és recuperar la llibertat.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Vicenç Ramoneda
21/09/2012 20:38
"estem caient a la trampa d'acceptar que Catalunya i Espanya són coses diferents” Per fi! Ja se'n adonat! Desprès de 300 anys!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Josep
21/09/2012 20:18
Però si ahir ens vau fotre la porta pels morros!!!
14 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida