Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Cultura
0 Comentaris Imprimir +A -A
03/09/2012
16:15
03/09/2012
S’estrena el documental d’Antoní Massaguer, històric de l’independentisme
El treball repassa la trajectòria d’aquest militant, empresonat i posteriorment absolt per la mort de l’empresari José Maria Bultó
La productora bergadana Nativa ha presentat el documental ‘Antoní Massaguer, anar-hi, anar-hi i anar-hi’. El treball analitza la trajectòria d’aquest militant de l’independentisme, condemnat a 36 anys de presó per la mort de l’empresari José Maria Bultó. Massaguer va ser absolt 13 anys després gràcies al Tribunal Europeu dels Drets Humans, qui va condemnar l’Estat espanyol per haver conduit un procés sense garanties legals.

El documental repassa l’evolució del secessionisme modern i la seva transició de la clandestinitat fins a ser una opció política majoritaria. La figura d’Antoní Massaguer serveix per narrar aquest procés ja que va passar de militar a L’Exèrcit Popular Català (EPOCA) a fer-ho a Esquerra Republicana. Entre altres entrevistats hi intervenen mossèn Ballarín, Xavier Barberà i Carles Benítez.

Format pioner

La filmació es presenta en format d’Edocumental des del seu web. D’aquesta manera l’espectador té l’opció de visualitzar enllaços i ubicacions que contextualitzen la informació apareguda.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida