Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 26 de Març de 2015
Política
08:47
25/04/2013
Independència
Concert per la independència al Camp Nou amb Lluís Llach
L'ANC i Òmnium organitzen conjuntament aquest acte el 29 de juny
Maria Coll
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Omnium Cultural estan organitzant un concert a favor de la independència al Camp Nou el proper dissabte 29 de juny. Després de setmanes de negociacions per un conflicte de dates, finalment el club hauria cedit les instal•lacions per aquest esdeveniment.

Entre els diferents artistes que participaran en aquest concert multitudinari destacarà la presència de Lluís Llach, en aquest moment retirat dels escenaris però que encara participa en alguns actes concrets, segons ha confirmat Vicent Sanchis, vicepresident d'Òmnium, en declaracions a Rac1.

En el cas del cantautor aquest gran concert rememorarà el que Llach també va fer el 1985 al Camp Nou, el qual ja va esdevenir un clam per la llibertat de Catalunya. Segons també s’ha avançat aquest acte serà dirigit i coordinat per Gerard Quintana i Lluís Danés.

Els objectius d’aquest esdeveniment són enviar un missatge internacional en favor de l'autodeterminació i l'estat propi i mantenir viu l'esperit del procès sobiranista. Les dues entitats organitzadores faran dilluns una roda de premsa per anunciar la resta d'artistes que també pujaran a l'escenari. Aquest és el segon acte que anuncien aquestes dues entitats, ja que de cara l'11 de setembre també preparen una multitudinària cadena humana.
camp nou senyera
Gran senyera al Camp Nou.
(29 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
cat.
05/06/2013 20:35
Perdona pero jo tinc 15 anys i sé perfectament qui és Lluis Llachi Jaume i moltisiima gent de la meva edat també, i li agradaria ser alla el dia 29. LLuis LLach és una persona que ha sigut molt important pel camí de la independència, trobo genial que toqui ell.
Laura
04/06/2013 16:03
a mi m'ha passat el mateix que a la María i a la Marta. Ni tant sols posen un telèfon a disposició dels compradors per si hi ha incidències... molt trist
Maria
03/06/2013 23:51
Quin és el numero de telefon que puc trucar per les entades???? He fet 3 vegades això de la cua i dóna error!
Marta
03/06/2013 22:15
Un desastre la venda d'entrades... després d'esperar, pendenrts de la pantalla, durant tres hores per a que em toqués el torn...no ha estat podssible perquè tot i que seleccionava seients suposadfament lliures, no em permetia fer la compra. molt de greu...era un regal pels meus pares als qui els hauria fet realment il.lusió poder participar d'un event com aquest...ha estat un desastre...
Gloria
02/06/2013 23:55
Cuan surtan les estrades pel cam nou?
75
30/05/2013 15:11
Jo he trobat en una web que el dilluns 3 de juny es comunicaran els grups que actuen i com es podran comprar les entrades !!!! JO tambe hi sere...
1
28/05/2013 12:22
he trobat una web on se'm deia que podria comprar les entrades per telèfon (902-). després de tenir-me una estona marcant "1 per ser atès en català" (etc): m'han contestat en castellà, he canviat d'idioma pq no m'entenia, he hagut de repetir el lloc i la ciutat, també les lletres del nom del cantant, m'han demanat perdó per l'espera mentre comprovava que efectivament no em podia vendre aquestes entrades pq aquest concert no li constava que existís en el seu sistema de venda d'entrades. m'ha promès que revisarà la web. ha estat molt amable (res a dir sobre això). jo m'he sentit un xic incòmode.
Silvia
20/05/2013 23:31
I les entrades on es poden comprar o estan ja donades?
Maria Dolors
18/05/2013 15:03
Si us plau, ha on venent les entrades?
Montserrat
09/05/2013 10:35
Voldria saber quan surten les entrades a la venda del concert del dia 29 de juny
Anna
09/05/2013 08:57
Jaume, no se quina edat tens, o en quin món vius. Tens fills? El meu fill de 10 anys escolta i se sap des de petit cançons de Llach, Antònia font, els amics, Raimon, Manel. Aixo per parlar dels d'aquí, és clar. I aquesta és la tònica general a l'escola.
Sabadell
03/05/2013 16:06
Això de que el jovent no coneix els bons grups catalans que tenim, no es veritat. Jo tinc un fill de 12 anys i quan varm anar a veure COP DE ROCK va al.lucinar, i et por cantar la canço que vulguis.
Teresina
02/05/2013 20:21
voldria saber quan surten les entrades a la venda?
Narcís
27/04/2013 14:51
xavi, veig que no vols entendre-ho .. parlo de política, parlo de societat espanyola, ço és, parlo del mal àdhuc sanguinolent contra Catalunya ( i no diguem-ne de resta de països catalans si defenen allò que són)! PD: sembla mentida posis la víctima sinó màrtir a l'alçada del criminal ( l'excepció no n'és cap de categoria .. espanya ho és gairebé tota!)! Nota: com pot ser possible no te n'adonis, no te n'assabentis de ' quin peu calcen ' ( pel que fa a catalans .. comptats amb els dits i sempre com ' reacció ' que no pas creadors/ provocadors ni violadors de ca nostra!)? Anotació al marge: tanmateix, et vindria de nassos viure a ta espanya ( fins i tot són contra qualsevol que hi visqui aquí amb nosaltres ..)!
XAVI
27/04/2013 11:55
A NARCIS. encara que no t'ho creguis jo no et odi, ni crec que ningú a Espanya t'odiï, pot ser que et trobaràs amb algun gilipolles que et digués alguna cosa per ser català, però d'aquests n'hi ha a tot arreu fins i tot aquí, els babaus caminen a lloms de la ignorància, i aquests els hi ha a les dues parts, la teva i la meva, jo mai m'he trobat a cap espanyol que em digués alguna cosa per ser català, en canvi si m'he trobat a catalans dir alguna cosa per ser espanyol , quan parleu de catalanofòbia, em fa gràcia, perquè esteu ansiosos de que aquesta es produeixi, i en canvi la españolofofia la professeu a plens pulmons, res més cal analitzar comentaris-(el teu entre ells) per adonar-se de qui porta el rànquing major de fòbia. que es critiqui la independència no vol dir que estimis menys al teu país, ja que jo l'estimo tant com tu, no menys.
mariona
26/04/2013 21:10
Quan surten les entrades a la venda? Gracies
Narcís
26/04/2013 20:32
Excusa'm que ni irònicament et correspongui amb l'estima .. no pas per qui afavoreix ' seguim en una gàbia mig empantanada i plena de paparres '! PD: a més, que te n'assabentis d'una punyetera vegada: ' ni et deixaran ser espanyol ni et deixaran deixis de ser-ho ' ! Nota: n'és gent malvada sinó per què no respecten gens ni mica nostra país, nostra nació (PPCC)! Anotació al marge: tu continua fent el ' papallona ' que no obturaràs el bé, la veritat i el dret .. nostra llibertat, llibertat nacional!
Narcís
26/04/2013 19:35
xavi: ( perquè sóc educat .. et contesto) deixant de banda tot, tot, tot, tot, tot, tot, tot, tot el que ha sofert/ patit Catalunya o PPCC, sia en política, sia en llengua, sia en economia, sia en cultura, sia en allò que fos de segles ençà .. tu no pots ser espanyol de cap de les maneres perquè ets un ' catalufo, un catalino, un fill de put. ' ( comentari d'allò més normal a aclaparadora majoria d'espanya .. en particular, des que tan sols demanavem llibertat, amnistia i Estatut d'Autonomia!)! PD: i no diguem-ne res dels mass media d'abast estatal .. mateixos territorials .. ídem provincials! Nota: els únics que s'hi tiren al coll .. massa saps qui són ( cal t'ho desglossi, t'hi faci el reguitzell de capçaleres de ' mitjans de la zitzània '?)! Anotació al marge: procura d'ésser un temps a ta espanya àdhuc renegant-hi de català i .. sabràs els cops que reps ( damunt, d'amputat en tots els ordres a la que dius d'ésser ton pàtria!)! --------------------------------------- Continua amb ta ignorància o interès espuri .. però, sàpigues de no ' passejar ' ningú, no pas si és català, atès que ' per sos actes els coneixereu ' i .. espanya massa n'és de coneguda ( llur únic desig és tenin's-e per dessota en tot, i no pararan fins aconseguir-ho .. jugant-hi a la degradació dels mots bé i solidaritat)!
xavi
26/04/2013 12:09
A NARCÍS: Narcís narcís, però si sóc dels pocs que li donen morbo als comentaris, - i perquè molts me'ls veta el senyor censor del diari, igual aquest és un d'ells, espero que no, - si la majoria va en la mateixa línia es converteix en avorrit, la discrepància no és dolenta, al contrari t'adones que hi ha altres punts de vista, altres ulleres amb què mirar, i veure que hi ha altres formes de pensar, sóc tan català com tu o com els que aqui escriuen, i encara que canviïn el nom o el tradueixin, ho trobo graciós, igual de graciós que veure com us tireu al coll intentant fer miques la diferència, en veritat el que es tradueix és que la incertesa de no saber que ocorrerà o la forma en què acabi això de la independència, la por de no aconseguir-ho, jo us veig com el joc de la poma que penja de la corda i es vol mossegar i mai es pot, es posa 1 nerviós que donen ganes d'arrencar fins la corda,. no t'enfadis amb mi per no ser monocorde i unidireccional, tant de bo altres catalans que no estan d'acord amb això la independència, escrivissin aquí, només per contrastar idees, m'és fàcil no llegir aquest diari, i llegir els de la meva posició, però m'agrada aprendre i veure el que opinen els meus adversaris (només polítics, no humans), es treuen conclusions, t'adones que són tan llestos tan ximples tan intel ligents tan babaus, que en el fons som iguals, els nacionalistes i els no nacionalistes, però clar cadascú defensa la seva postura, i a la seva manera, salutacions jo tambe t´estimo.
Cartanya
25/04/2013 18:27
Xavi, NOOO Javier, per que lo de Xavi? això es Català, es que no t`hi pots esta de tenir quelcom català. Ha no es que ets català i espanyol?,però encara no saps a quina tribu pertanys?.
Cartanya
25/04/2013 18:17
Queda prou clarrrrr el suflé no baixa es mante ben alt, per l`orgull del catalans, visca el 29 deJuny i 11 de setembre i visca també la data de la consulta, llavors que guanyi el SI.
ROSA M. VILA SALVADO
25/04/2013 15:00
JO HI SERE,DE FET JA HI VOLDRIA SER.AH I A LA CADENA HUMANA DEL 11 DE SETEMBRE TAMBÉ.
Narcís
25/04/2013 13:08
-- Guaita, xavi, penjat, d'idioma aliè a Catalunya .. a paletades arreu! -- De català, defora/ espanya, gens ni mica, ni com grups més vemuts estatals! -- Però, si es permeten les mateixes emissores espanyoles dir ' música en espanyol ' i .. només n'és la seva! PD: tanmateix, una vegada lliures .. cantin com vulguin que no pas ara quan n'és la ' carta de presentació ' de la nació/ PPCC! Nota: o ets massa jove així força curt d'enteniment o no arribes més lluny o no coneixes el pa que ens hi donen o simplement n'és pura malesa! Anotació al marge: no et llegeixo quasi mai ( no vull perdre la poca classe que em pugui restar), però tan de patetisme àdhuc en ' noms varis ' .. t'hi fa grotesc!
Miquel
25/04/2013 12:29
Veient a ruïna econòmica a què ens aboca Espanya, no crec que sigui favorable per al país allargar més la proclamació de la independència. Si cal, abans d'aquest acte. S'ha de passar de la simbologia i la xerrameca als fets, abans no sigui massa tard. Això ja no es pot aguantar més.
J Trifon
25/04/2013 11:43
Xavi, carinyo: els Estopa, el Dalma, l´Alfons de Villonga no voldrien venir ni per tot l´or del món. Ells sé stimen mes la seva bruta, pobra i disortada patria. A mi m´encantaria que féssin la seva propia demostració, però ells diuen que pertanyen a la pluja i els estels. En el cas del Dalma, jo diria que és indepe en la intimitat, però si apareix al camp nou perdrà les seves fans (les de l´altra tribu) Una llàstima, perquè la seva tribu que ja no la defensa ni la cabra de la legión
Carles
25/04/2013 10:58
En Lluís Llach hi ha d'esser pel que representa, però també una bona representació de la música catalana actual. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!
xavi
25/04/2013 10:48
menuda orgia de indepes volen muntar, el pensament unic en concert, el nacionalisme en tota regla en estadi, jo com a bon català no estare, invitareis a josep capdevila?? plau a Sergio Dalma que és el mateix, o alfons de vilallonga, o estopa,, Ahhhh aquests noooo que són botiflers, només als de la tribu,
joan
25/04/2013 09:19
Allà hi seré!
Jaume
25/04/2013 09:03
L'any 1985 Llach potser podia omplir el Camp Nou, però avui dia no. Per no dir que els més joves no tenen ni fava de qui és o no han sentit res d'ell. La música catalana viu una nova edat daurada gràcies a Els Amics, Manel, Andreu Rifé, Ok Okey, i molts altres. Seria molts més fàcils agafar aquests grups i fer un concert conjunt que pas un d'una sola persona.
Enquesta
Creus que hi haurà sorpresa i a l'estiu hi haurà llista unitària, com diu Santi Vidal?
Creus que hi haurà sorpresa i a l'estiu hi haurà llista unitària, com diu Santi Vidal?
80 %
5 %
15 %
562 vots
olodelbages: Amic Manuel Gómez Acosta, no sé si ets un ciutadà...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida