El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Boadella ensenya el cul amb una estelada foradada
  • CA

El dramaturg Albert Boadella ha ensenyat el cul a través d’una estelada forada. La imatge l’ha penjat al seu bloc el periodista Arcadi Espada, sota el títol “Boadella dóna la cara per la pàtria”, com a mostra del seu rebuig a la cadena humana que l’Onze de Setembre travessarà Catalunya de nord a sud.

Al accedir al bloc d’Espada, es pot veure la cara de Boadella al mig d’una estelada foradada, i a sota s’hi pot llegir: “Perill! La pàgina que és a punt de veure conté material dirigit a adults majors de 18 anys, responsables legalment a la regió on viuen i contraris a tota forma d’esclavisme nacionalista, especialment el basat en les cadenes humanes”.

Si es fa un clic a sobre d’aquest breu text, s’obre una finestra nova on apareix d’esquenes Boadella, ensenyant el cul a través de la mateixa bandera estelada foradada.

De fet, en els darrers dies el dramaturg ha fet diverses declaracions en contra de la independència de Catalunya i dels nacionalistes catalans, fins arribar a afirmar que a “Catalunya hi ha dues generacions educades en l’odi a Espanya“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa