Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
2 Comentaris Imprimir +A -A
20:48
03/09/2013
Via Catalana
La Via Catalana passarà pel Camp Nou
La gent que entri a l’estadi per fer la cadena humana es col•locarà en una de les graderies
Albert Ribas
La Via Catalana també tindrà el seu petit tram blaugrana. Avui s’ha conegut que la cadena humana que l’ANC organitza aquest 11 de setembre per reivindicar la independència de Catalunya passarà pel Camp Nou.

Segons ha informat el Mundo Deportivo, el Barça ha accedit a obrir les instal•lacions de l’estadi per tal que la Via Catalana pugui travessar el Camp Nou a través d’una de les graderies, segurament la tribuna. D’aquesta manera es podrà aconseguir el que serà una de les imatges amb més força simbòlica de la Diada degut a la projecció global del club català.

Tot i que el president del club, Sandro Rosell, no assistirà a la cadena, tal com va confirmar ahir als micròfons de Catalunya Ràdio, ja que el dia 11 serà a Suïssa en una reunió representant al club, el Barça mostrarà el seu suport a la Via Catalana amb la cessió de les seves instal•lacions.
Concert per la Llibertat
Imatge del 'Concert per la Llibertat' del passat 29 de juny al Camp Nou
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Carles Espuña
09/09/2013 22:25
puc anar al camp nou pel tema via catalana?
CataLima
03/09/2013 23:00
Molt bona!
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida