Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Societat
26 Comentaris Imprimir +A -A
22:45
06/02/2014
Adéu a Tatiana Sisquella
La presentadora del magazín de tarda de Catalunya Ràdio mor als 35 anys, víctima d'un càncer
Lluís Bou
La periodista Tatiana Sisquella ha mort avui víctima d'un càncer, una malaltia contra la qual lluitava des de feia set anys. La presentadora de 'La tribu de Catalunya Ràdio', el programa de tarda de l'emissora, ha perdut la vida als 35 anys d'edat.

Fa algunes setmanes, Sisquella va haver de deixar la presentació del programa a causa de la malaltia, i se'n va fer càrrec el subdirector, Xavi Rosiñol.
 
Nascuda l'any 1978 i llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, Sisquella va començar a treballar a Barça TV. També va passar per RAC1, on va portar la secció 'Tatimòbil' a 'El món a RAC1' quan el dirigia Xavier Bosch, i posteriorment va fer televisió a 8TV. A TV3 va presentar més tard 'Sexes en guerra', i 'Passat particular'. La seva darrera aparició a la televisió catalana va ser la tardor passada, al front de de 'Summa positiva'.
Sense títol
La periodista Tatiana Sisquella
(26 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Miquel Tardá Baleta
10/02/2014 21:25
Lo siento mucho era una mujer que me gustaban sus programas y desde aquí quiero dar mi pésame a su marido y que siga en los deportes
Maqui Llinarsenc
09/02/2014 02:39
Descansa en pau.La teva veu sempre restarà viva.A reveure Tatiana.
Emi Armengol
07/02/2014 15:23
Tatiana, seràs present en el meu record, i és que el teu record, les teves paraules parlades o escrites, la teva energia ajudaran als teus estimats a continuar. Abraçada molt forta a la família!
Palafrugell
07/02/2014 14:17
Avui és un molt mal dia per a mí. Estic molt, molt trist. Una forta abraçada a la familia. Tati, et trrobarem a faltar.
Joan
07/02/2014 12:08
El meu condol. Et trobarem a faltar cada tarda al posar la ràdio tornant de la feina cap a casa.
Albert_O
07/02/2014 11:43
dencansa en pau, estimada Tatiana
Jordi Romaguera
07/02/2014 11:21
El meu condol per a la família d´una hospitalenca. Va ser una gran professional. Descansi en pau. Jordi Romaguera L´Hospitalet de Llobregat
gloria
07/02/2014 10:53
La mort hauria de ser el final de la vida.El cáncer,no. LA TEVA VIDA A SIGUNT MOLT CURTA Descansa en Pau i condol a la familia.
El gat Tuku
07/02/2014 09:39
La Tribu, un vocable que sovint fan servir despectivament contra els catalans. Ella i el seu equip l'han dignificada. Em ressona encara la seva rialla esclatant en antena. Jo he tingut més sort, per això, encara la trobaré més a faltar. Una vida curta, però una vida magníficament viscuda.
Josep Pagès CARDEDEU
07/02/2014 09:19
Valenta valentía coratge teniu una dona valenta va ser hasta el ultimo momento .NO esva deixar vencer per la emfermetat va lluitar contra ella va animar als familiars i amics ella . Una demostració de Coratge i fortaleza no esva rendir en cap momento va treballar hasta el ultimo momento aixo demostra que tenia molta força era valenta cosa de acmirar en una dona i més malalta amb aquesta malaida emfermetat . LA VIDA NO ES JUSTA Cuan pasa algu aixis pero ja hu saben nomes que cuan te donen la noticia que mort una noia jove ens RECORDA MOLT MÉS LA INJUSTA I CRUEL QUES LA VIDA Moltes vegades ..Estic añl Atur patin molt tenin un MAL-VIURE pero estén vius LA VIDA per cabrona i malparida dura injusta ques i pogui ser ES VIDA La tenin que viura o mal-viure i fer com TATIANA LLuita cada dia en força en coratge no tirar la toalla la tubelladola con se sol dir cal ser forts . SI Tenin fills fer com si no pases res greu fer disfrutin tot lo que poguin no queda unaltra cosa .Estar al atur nomes queda esperar la mort abans que una feina .TATIANA una demostracio de lluita de Força de voluntat maiens va rendir Aixo es diu vencer i convencer JA DUES MANERES DE LLUITAR una rendirta i dir tot esta perdido Ho la altra fer com Tatiana LLUITAR DIA A DIA Sense rendirte sin acojoinarte ser Valents valentes LES DONES Poden apendra molt de Tatiana ella va ser valenta sigueu igual que ella no us rendiu per malament hus baixin les coses PER QUÉ NO QUEDA ALTRA COSA Que seguir endevant pasi el ques pasi costi el que costi patin el que patin .Rendirte nomes hufan els covards no poden ser covards .TATIANA Trobaren a falta la teva veu i presencia pero tu has fet molt per donaltres es dones una COSA FORÇA PER SEGUIR ENDEVANT Tots tenin que tenir una mica de la teva Força valentía .. Pobre noia NO POBRE DE LA SEVA FAMILIA I AMICS ja no la tindran més amb els els son ELS POBRES Ella ja no pateix més ella ara DESCANSA EN PAU .. POBRES son els que queden vius els son els que pateixen ara i molt tan gran perdua . ELLA Podeu estar tranquils ja no pateix més es lo que te de cruel la mor que deixes de patir per sempre i fas patir als que queden .XUXO Si digu clar MERDA DE EMFERMETAT puta emfermetat MERDA DE CÀNCER Que te emportes les millors persones i ben joves no esperas siguin grans no les deixes ni viura la vida MALAIDA EMFERMETAT Esperen algún dia algu acabi en tu i deixis de matar persones MAITE te va plantar cara no es va acollonir va ser forta .JA POQUES Persones no tinguin algunfamiliar que va morir per el puta Cáncer INSULTA NO ESFA PERO SI PODEN INSULTAR AL CÀNCER PER DESFUGARNOS JA QUE FA MOLTA RABIA UNA EMFERMETAT SE EMPORTI PERSONES JOVES HO GRANS I RES EL POGUI PARAR ..Nomes ens queda LA RABIA I IMPOTENCIA de no poguer fer res per les persones .
Jordi de Granollers
07/02/2014 08:54
Catalunya Radio tindria que Penjar un Cuadra en una de les seves Parets .Amb la fotografía de Tetiana per tenir-la sempre Presente hi fer-li memoria su mereix Tambe a RAC-1 un tambe va treballar . Tatiana Descansa descansa en PAU a la seva familia i amics el meu Condol pésame .ARA QUE RECORDAR ELS MOMENTOS VIVIDOS AMB ELLA I CANTA RECORDAR AQUELLA CANÇO QUE A ELLA TAN LI AGRADABA . Ara tot son records ara se apaga la seva Veu a la Radio aquella Cara tan maca cara de Angel ens diu Adeu pero no vol que la olvidemos vol la recordeu penseu amb ella .Els bons ratos que ens va fer pasar fem la seva feina que tambe feia .. LA MARATO DE TV-3 que cada any esfa una de les seves coses es LLUITAR PER ACABAR AMB EL CÀNCER La investigació per acabar amb el CÀNCER no tindria que tenir Retallades Socials ja que ja molt per fer encara
Joan
07/02/2014 08:26
Et trobarem a faltar. Les meves condolencies per a la familia
Pau
07/02/2014 07:46
Pobre noia! El meu humil condol a la família.
xuxo
07/02/2014 01:09
Mer.... de malaltía, 35 anys es tot just el començament de la vida, els meus avis, els meus pares, tots víctimes del mateix. No era especill seguidor dels seus programes, però si la escoltava algún cop per la ràdio i m'agradava. El meu sincer còndol per la família.
Montserrat Sànchez C
07/02/2014 01:07
Recordo el teu nom, i les estones que vaig passar amb tu. Un petó per la familia i tots els que t'estiman.
Peronel.la
07/02/2014 00:43
Em fa molta tristesa que una persona tan jove ens hagi deixat, una abraçada per tota la seva familia i amics , ben segur que el seu record i la seva valentia els donarà la força per tirar endevant.
Alba Serra.
07/02/2014 00:13
El més sentit condol. Una gran professional. M' agradava molt la seva simpatia, senzillesa i bon fer. Descansi en pau.
Mercè
07/02/2014 00:10
L'escoltava, feie dies que l'enyorava, tenie una alegria,que cada tarde l'arradio explotabe juntamentent amb els seus companys,feien un bon equip.
Mikalet
07/02/2014 00:04
Emocionat encara per la noticia,va saber portar la malaltia amb tota la dignitat.El meu condol a la seva familia.
Pena
06/02/2014 23:50
El meu condol a la seva família.
neil
06/02/2014 23:47
Era una presentadora que m'encantava. Se la veia una persona alegre, intel·ligent, sincera, modesta, senzilla. Transmetia serenitat i naturalitat. No parlava més del compte, i sempre es quedava en un segon pla, com han de fer els bons presentadors. Sabia que la protagonista no era ella sinó els seus programes i el seu públic. Parlava amb energia i amb caràcter, però sense afectació, divisme ni estridències. Era un plaer sentir-la. Malgrat la malaltia, se la veia tan plena de vida... Sembla mentida que hagi marxat. La trobarem a faltar.
uffff...
06/02/2014 23:29
Ostres, m'ha deixat fet pols... Mai la vaig escoltar perquè no la soportava... Però la vaig arribar a tenir en ment molt de temps, ostres, no em pensaria mai que m'afectes d'aquesta manera. Enfi... No tinc paraules.
Paquita Cunyat Botey
06/02/2014 23:21
Una gran pèrdua ,una gran PROFESIONAL i gran persona ,, el meu condol ha la seva familia ,,,,Soc Mare ,,no ting Paraules ,,,
coriolà
06/02/2014 23:19
Descansi en pau,una enorme perdua,m'encantaba com periodista i persona. Personalment m'ha sobtat molt aquest cruel desenllaç . Una àbraçada i un record als familiars,amics i seguidors. Allá on siguis Tatiana,no t'oblidarem.
eduard bcn
06/02/2014 23:18
En pau descansi, una gran periodista i professional de la ràdio.Malauradament no ha pogut véncrr a la malaltia. Et trobarem a faltar!!!!
Mentxu Albero
06/02/2014 23:17
El meu condol per la seva familia. Era divertida i meravellosa.
26 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida