Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
1 Comentari Imprimir +A -A
11:22
12/02/2014
via catalana
La gigafoto de la Via Catalana ja té data d'aparició
La instantània virtual de la cadena humana està encarant l'última etapa i esperen fer-la pública al mes d'abril
Lluís Goñalons
La gigafoto de la Via Catalana ja té data. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'entitat organitzadora de la cadena humana de l'última Diada, ha confirmat avui que la foto històrica estarà llesta al mes d'abril.

La gigafoto de la Via Catalana permetrà immortalitzar els 400 quilòmetres de cadena humana que van formar més d’1,6 milions de catalans el passat onze de setembre del 2013.
L’equip audiovisual de l'ANC confirma que “hi apareixerà tot el traçat complet i que tots els participants situats a primera fila es podran trobar a la foto”. L’ANC concretarà més endavant la data específica de publicació.

L'ANC justifica el retard a la dificultat logística que carrega un esdeveniment d'aquestes característiques i dimensions. Recorden que no hi ha hagut un precedent logístic semblant.
via catalana wsj
Imatge de la Via Catalana a 'The World Street Journal' - Raymond Roig, AFP
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
josep
12/02/2014 12:07
Ànims ANC Tots estem amb tu !! Sempre ens tindràs al teu costat després del que heu fet per fer avançar Catalunya !! Representeu el treball responsable i ben fet que es fà creurer i respectar per els vostres seguidors Compteu amb nosaltres pel que calgui !!
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida