El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’estat de salut de Tito Vilanova empitjora
  • CA

L’estat de salut de l’ex-tècnic del FC Barcelona, Tito Vilanova, ha empitjorat en les darreres hores. L’exentrenador blaugrana es va visitar ahir al migdia a l’hospital Quirón de Barcelona, que és on l’estan tractant del càncer a la glàndula paròtida.

Les proves practicades van aconsellar que fos ingressat al centre hospitalari i, hores després, va ser intervingut quirúrgicament. L’operació va ser delicada a causa d’algunes complicacions gàstriques, però hores d’ara el seu estat és “estable dins de la gravetat“, segons informa el diari Mundo Deportivo.

Poc més se sap de l’exentrenador empordanès. No hi ha comunicat mèdic ni de l’hospital Quirón, ni de la família ni del club, molt pendent de la seva evolució. Temps enrere, Vilanova va demanar públicament respecte i confidencialitat per la seva malaltia, ja que, tal com va dir, “la malaltia és meva”. El cert és que des que va abanondar la banqueta blaugrana, no s’ha sabut pràcticament res de l’evolució i de l’efecte del tractament de la seva malaltia. 

Fa gairebé tres anys que Tito Vilanova lluita contra el càncer. Va ser intervingut una vegada quan era entrenador del Barça i es va reincorporar a l’equip en tan sols 15 dies. Gairebé un any després va patir una recaiguda, que el va obligar a viatjar als Estats Units per intentar curar-se. El Barça va guanyar la lliga dels cent punts, i el darrer estiu va abandonar el càrrec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa