El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adéu multitudinari a Tito Vilanova
  • CA

El barcelonisme s’ha acomiadat aquest vespre de Tito Vilanova en un funeral a la catedral de Barcelona després d’un cap de setmana on les mostres de dol per la seva mort s’han fet visibles arreu de Catalunya i en el món de l’esport en general.

A la catedral, que ha quedat petita per la gran quantitat d’aficionats que s’hi han acostat -unes hores abans la cua per entrar ja era molt llarga i amb només un quart d’hora ja s’ha omplert-, s’hi han aplegat nombroses personalitats polítiques, com el president de la Generalitat, Artur Mas, i esportives, com el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, la resta de la junta directiva, expresidents, jugadors i exjugadors o representants de la Lliga Professional de Futbol i del Real Madrid.

La cerimònia també ha servit per veure junts i asseguts a la mateixa fila els expresidents blaugranes Sandro Rosell, Joan Laporta, Joan Gaspart, Enric Reyna i Josep Lluís Nuñez. També hi ha assistit pràcticament tota la plantilla del primer equip i del juvenil B, l’equip on juga Adrià Vilanova, el fill de l’exentrenador del Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa