El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Creen un nou grup espanyolista
  • CA

Un nou moviment polític espanyolista en contra de la independència de Catalunya es presentarà dissabte vinent a Poblet. Es diu Somatemps, en al·lusió a la voluntat de retenir Catalunya a Espanya.  Integrat, entre d’altres, per l’exmilitant del Partit Popular Josep Ramon Bosch, que va fer costat a Montserrat Nebrera quan va intentar accedir a la presidència del PP català, el grup està format per persones “preocupades per la deriva independentista que vaticinen un joc de trens brutal conta Espanya”.

El pròxim dissabte se celebrarà l’acte fundacional al Monestir Reial de Santa Maria de Poblet. Es presentaran els resultats del procés fundacional i s’exposarà el full de ruta per als propers anys. També es llegirà el Manifest de Poblet, on es sintetitza l’esperit i els reptes de Somatemps enfront del procés que viu actualment Catalunya. L’entitat està en contacte amb l’altra entitat espanyolista, Societat Civil Catalana, i alguns dels seus membres han fet actes conjunts.

El passat 16 de novembre de 2013, es va celebrar a Santpedor (Bages) l’assemblea pre-fundacional de l’associació. Sempre busquen llocs representatius del catalanisme.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa