El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Bayern dóna en català el condol per Tito
  • CA

El Bayern de Munic ha penjat aquest matí un comunicat, a través de la pàgina oficial del club, que estava escrit en dues llengües: el català i l’alemany, on lamentava la mort de Tito Vilanova. Avui l’equip de Josep Guardiola ha guardat un minut de silenci i amb crespons negres en memòria de l’exentrenador del FC Barcelona. Als marcadors de l’Allianz Arena es podia llegir: “El Bayern de Munic, de dol per Tito Vilanova”,

El president del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, en nom de la institució alemanya, ha expressat la seva ‘pena’ per la mort del extècnic del FC Barcelona: “Amb consternació i profunda pena ha conegut el Bayern de Munic la mort de Tito Vilanova. L’antic entrenador del FC Barcelona va venir la temporada passada amb el seu equip a casa nostra i vam aprendre a conèixer i valorar-lo com un gran entrenador i una meravellosa persona”, apunta Rummenigge.

El president del Bayern també recorda la relació “més enllà de la professional” que unia a Vilanova amb Guardiola i el seu equip. “El dolor i les condolences del FC Bayern de Munic estan avui amb la família de Tito Vilanova i el FC Barcelona” conclou l’escrit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa