El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els crítics del PSC denuncien la presència de Joan Rangel a l’acte de Societat Civil Catalana
  • CA

Els crítics del PSC han denunciat en una carta adreçada al president de la comissió de garanties del partit, Joan Torres, la “doble vara de medir” que, a parer seu, s’estaria aplicant a l’hora de valorar l’assistència de dirigents del partit a actes d’altres partits o plataformes, segons informa l’Ara.

La queixa respon a la reacció que ha tingut el partit després que el diputat al Congrés Joan Rangel assistís abans d’ahir a l’acte de presentació de Societat Civil Catalana. A la carta, signada per Jordi del Río, els crítics recorden que aquest acte va tenir un format “molt similar” al d’ERC en el qual Fabián Mohedano va assistir i que va acabar suposant la seva expulsió de l’executiva del partit.

Del Río, que recorda a la missiva que “el company Rangel compartia platea amb destacats membres històricament hostils als principis fundacionals del socialisme català (PP, UPyD, Ciutadans i Vox”, lamenta el “to vodevilesc” amb què es va comunicar a Mohedano la seva expulsió de la direcció del partit. “On està escrit que sigui el primer secretari, abans que la comissió de garanties, qui comuniqui la resolució d’aquesta?, acaba denunciant del Río.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa