El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Llanos de Luna perd als jutjats per 24 vegada
  • CA

Nova derrota als jutjats, i ja en van 24, de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna. El jutjat contenció administratiu número 2 de Tarragona ha desestimat el recurs que Llanos de Luna va interposar contra l’ajuntament de La Nou de Gaià (Tarragonès) pel haver manifestat la voluntat “d’exercir la seva sobirania fiscal”.

La notificació del jutjat tarragoní estableix que la decisió de l’ajuntament de La Nou de Gaià “no constitueix un acte administratiu de cap gènere” perquè “la proclamació d’una presumpte sobirania fiscal per part d’un municipi no altera ni obliga a cap persona ni administració” sinó que es tracta d’una “mera declaració de principis”.

No es dóna per vençuda

Tot i les derrotes que està patint als jutjats, la delegada del govern espanyol no es dóna per vençuda. Ahir mateix va denunciar l’ajuntament de Sant Julià de Ramis per no exhibir la bandera espanyola. El consistori de la localitat gironina va emetre ahir una nota de premsa on indicava que havia rebut un escrit del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona on s’informava de la denúncia “per incompliment de l’article 3 de la Llei 39/81 de 28 d’octubre que regula l’ús de la bandera d’Espanya”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa