El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Santamaría: “Hi ha vida més enllà del debat que planteja Mas”
  • CA

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat avui que a Catalunya preocupen moltes altres qüestions i no només el debat al voltant del procés independentista. Segons la número dos de Rajoy, “hi ha vida més enllà del debat que planteja Mas”.

Santamaría també ha volgut replicar la proposta que ahir va fer Mas a l’entrevista d’Ariadna Oltra al programa PuntCat de TV3, quan va assegurar que la celebració de la consulta s’hauria de poder fer en un marc on tothom sortís beneficiat. Per resumir-ho, Mas va parlar d’una situació “win-win”. La vicepresidenta li ha contestat que “no es tracta de guanyar o perdre. La llei no pot perdre mai, ens obliga a tots” perquè no es pot dialogar sobre “una proposta que és il·legal”.

La visita de Sant Jordi

La vicepresidenta espanyola també ha afirmat que no té perquè donar explicacions ni informar ningú de la visita que va fer per Sant Jordi a Catalunya per reunir-se amb representants del sector del llibre i ha deixat clar que és la seva “obligació” perquè representa “el govern d’Espanya, de la nació i de tots els ciutadans espanyols”. Santamaría ha volgut recordar que “el govern només informa la delegació del govern a la comunitat autònoma”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa