El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ‘think tank’ que assessora el govern alemany, en un col·loqui sobiranista
  • CA

Kai-Olaf Lang, cap de la divisió d’integració europea de l’Institut Alemany de Política i Seguretat Internacional, el think tank que assessora el govern germànic en afers exteriors, participarà el dia 15 de maig en un debat sobre la Catalunya independent i la UE, que organitza l’entitat Sobirania i Justícia.

Lang ha estudiat a fons el procés català i coneix de primera mà el camí cap a l’Estat propi de països que van formar part de la Unió Soviètica i de l’antiga Iugoslàvia. L’analista alemany participarà en el col·loqui acompanyat de la professora de dret internacional públic de la Universitat de Girona, Francina Esteve, que és membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional. També hi serà present l’exdiputat europeu i exconseller Joan Vallvé.

Sobirania i Justícia planteja l’acte com una anàlisi de les possibilitat que té la presència d’una Catalunya independent a la Unió Europea, més enllà dels tòpics discursius. Per assistir al col·loqui, que se celebrarà a l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, cal inscriure’s a gratuïtament [email protected] , per assegurar plaça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa