El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Policia Nacional, contra els Mossos d’Esquadra
  • CA

 


La Policia Nacional ha culpat els antiavalots dels Mossos d’Esquadra de no fer res per evitar l’atac que dimecres va patir el vehicle oficial del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, en sortir d’un míting del PPC a Vilanova i la Geltrú.

El Cos Nacional de Policia assegura que aquests agents de la policia catalana no van actuar per facilitar a les autoritats assistents que poguessin abandonar el lloc argumentant que necessitaven la presència d’una unitat policial més per garantir-los una sortida amb seguretat, i que havia d’arribar en breu. La Policia Nacional ha el·laborat un informe sobre el cas.

Per contra, la Policia Nacional sí que ha afirmat que membres de la Policia Local i de patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos de Vilanova i la Geltrú van tractar de dispersar els que colpejaven els vehicles fent ús de les seves defenses reglamentàries.

Els incidents van tenir lloc dimecres passat a Vilanova i la Geltrú. Un grup de manifestants, que es concentraven a la sortida d’un acte del PPC, van increpar i llençar objectes al vehicle oficial on anava a dins el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i la líder del PPC, Alícia Sanchez Camacho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa