El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC donarà suport al que decideixi el Parlament si no es fes la consulta
  • CA

Un aspecte de l’acte de l’ANC a les Borges Blanques @ANC_Garrigues

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha anunciat avui que aquesta entitat donarà suport a qualsevol proposta que acordi el Parlament de Catalunya en cas que no s’acabi fent la consulta, sempre que sigui pacífica i democràtica. De moment, però, l’ANC es fixa treballar per la consulta del 9 de novembre i incentivar la campanya del doble Sí, que arribarà al seu punt àlgid amb la Diada de l’Onze de Setembre.  

Forcadell ha fet les declaracions a les Borges Blanques on aquest diumenge un miler de persones han assajat la V de l’Onze de setembre, després que la setmana passada es va fer un primer acte similar a les Terres de l’Ebre.

La presidenta de l’ANC està segura que l’Estat espanyol, possiblement a través de la corona, oferirà una tercera via. Segons Carme Forcadell, l’Onze de Setembre “marcarà el punt àlgid de la campanya cap el SíSí”. La presidenta de l’ANC està convençuda que “guanyarà la independència, perquè és el que vol la majoria de la societat com a única solució viable als problemes de Catalunya”. L’ANC, ha dit, treballa “per la consulta però sobretot per la independència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa