El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montserrat Tura, la preferida pels catalans per liderar el PSC
  • CA

Montserrat Tura és la preferida pels catalans per liderar el PSC en un 21 %, segons una enquesta feta per l’empresa Feedback que publica avui La Vanguardia. L’exconsellera d’Interior ja ha deixat clar que no es presentarà a la possibilitat de convertir-se en primera secretària del partit, a diferència de Miquel Iceta que, segons el sondeig, només aconsegueix un 13 % dels suports, seguit de prop de Núria Parlon (10 %).

Dins dels electors, però, la preferida a gran distància per liderar el partit seria Parlon, l’actual alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet amb un 30 %, lluny de Tura que n’aconseguiria un 9 % i de Miquel Iceta, que quedaria en tercera posició. El líder de moviment crític Avancem, Joan Ignasi Elena, tindria un recolzament inferior al 3 %.

Aquesta mateixa enquesta també preguntava als enquestats quin és el principal factor del seu declivi, pel que els enquestats consideren que, en major mesura, és la falta de lideratge (45 %), per davant de l’actitud dels socialistes davant del procés sobiranista (31 %).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa