El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
413.900 euros pel càtering dels avions del rei, Rajoy i els ministres
  • CA

L’Exèrcit de l’Aire busca una empresa per fer-se càrrec dels esmorzars que se serveixen a bord de les aeronaus que transporten al rei Felip VI, a Rajoy o d’altres personalitats del govern espanyol en general. L’import total del contracte ascendeix a 413.900 euros, negociat per la secció de contractació de Torrejón d’Ardoz, on es troba la base operativa del 45 Grup en el qual estan enquadrats aquests avions, segons publica ‘El Confidencial Digital’.

Els detalls del contracte no s’han fet públics, però l’import total inclouria una possible renovació per més anys de servei –s’estima que un any de càtering ascendeix a 133.000 euros-.

Amb aquest import, l’empresa concessionària del servei de càtering ha de facilitar diversos menús variats pel passatge que voli a bord dels Airbus i Falcon que conformen la flota del 45 Grup.

El 2013, per exemple, els detalls del contracte de servei de càtering incloïen plats com el llobarro a la bilbaïna, ‘cochinillo segoviano’, llenguado a la planxa, lloms de bacallà, mousse d’ànec amb llom ibèric, amanida de pasta amb Roast beef o plats d’embotits ibèrics i peixos fumats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa