El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CDC fitxa Montserrat Nebrera
  • CA

La catedràtica de dret constitucional Montserrat Nebrera ha estat proclamada aquest vespre candidata de CDC a l’alcaldia de Sant Just Desvern per a les eleccions municipals de 2015. Havia estat proposada per l’executiva del partit en aquesta localitat, on ella resideix, i avui la decisió ha estat ratificada per l’assemblea local de militants. La seva incorporació té tot el suport de la direcció del partit.

En la votació a CDC de Sant Just, la candidatura de Nebrera ha obtingut un 74% de vots a favor, un 14% en contra i un 12% d’abstencions.

La nova candidata és partidària de la consulta del 9 de novembre, tot i que va ser la número dos de Josep Piqué a les eleccions catalanes del 2006 quan aquest era el líder del PP a Catalunya i intentava un cert acostament al catalanisme. Després, Nebrera va disputar a Alícia Sánchez-Camacho el lideratge dels populars catalans durant el convuls congrés que van celebrar el 2008, però va perdre davant l’actual presidenta del PPC.

La jurista feia dies que mantenia converses amb la direcció de CDC per encapçalar la llista nacionalista a Sant Just Desvern (Baix Llobregat) en les municipals. Finalment, s’ha materialitzat així.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa