El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Peret lluita contra el càncer
  • CA

Pere Pubill, més conegut com Peret (Mataró, 1935), ha anunciat avui que té càncer i que ja està seguint el tracte corresponent. El rei de la rumba assegura que els metges li han dit que “no trigaré gaire a pujar de nou als escenaris, que és el que més m’agrada del món”.

“Per experiència sé que una malaltia com aquesta s’ha d’afrontar amb valentia i optimisme”, afegeix Peret a la carta. “¿No era jo, precisament, qui cantava que és preferible riure que plorar i que la vida s’ha de prendre així?”.

El creador de la rumba catalana afirma també que la malaltia l’ha sorprès mentre estava “ultimant el llençament” del seu primer disc “cantat íntegrament en català”, i mentre que acabava de donar forma a un altre treball en castellà. Per això remarca que no pujarà als escenaris durant un temps, però que “en breu” hi haurà cançons noves.

“Voldria enviar una forta abraçada a tota la gent que en aquests moments es troba en una situació similar, us estimo de tot cor. Amb la nostra força, sortirem endavant”, diu al comunicat, que podeu llegir sencer en aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa