El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sala-i-Martín a Millo: “Heu incomplert el programa electoral”
  • CA

L’economista Xavier Sala-i-Martín va picar ahir el crostó al diputat del PPC, Enric Millo. Sala-i-Martin va acusar Millo que el seu partit ha ‘incomplert el programa electoral”, i ha enganyat la gent en les passades eleccions generals dient que “la solució a la crisi era abaixar els impostos”. Després dels comicis van fer “la pujada més gran de la història d’aquest país”.

En escoltar aquestes afirmacions, el diputat del PPC va intentar defensar-se. “Això no és veritat. Nosaltres no sabíem què hi havia” quan van entrar a la Moncloa. “El 20 de novembre del 2011 no sabíeu quina era la situació?”, es va sorprendre Sala i Martín.

Durant el debat al programa “.Cat” de TV3, Millo li va assegurar, per sortir del pas, que quan el Partit Popular va entrar al Govern espanyol “es va trobar 30.000 milions d’euros més de dèficit” del que havia indicat l’anterior Executiu del PSOE, i que per això va apujar els impostos. Sala i Martín va recordar-li, però, que això contradeia la tesi del PP que per recaptar més diners el que cal és disminuir la pressió fiscal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa