El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vicent Sanchis deixa en evidència Nacho Martín Blanco
  • CA

El periodista Vicent Sanchis ha deixat en evidència el politòleg Nacho Martín Blanco al programa el Món a Rac1. Martín Blanco ha defensat les manifestacions de Javier Tebas, el president de la Lliga de Futbol Professional, que ha afirmat que en una Catalunya independent el Barça no podria jugar a la Lliga espanyola, i Sanchis li ha etzibat: “Però vostè creu que al Madrid no li interessarà que el Barça jugui a la Lliga espanyola? Doncs ja està!… Vostè creu que la lliga espanyola seria la mateixa si no hi hagués un dels dos equips estrella?”. Sanchis ha recordat que “això no és una qüestió només del Barça sinó que al Madrid a la Lliga espanyola els interessaria que hi hagués el Barça.

Sanchis considera que el Barça és un “actiu”, i un actiu “molt important”, i és normal que la gent se’l rifi perquè és la llei de l’oferta i de la demanda i en el negocis del món del futbol és lògic que s’arribés a un acord”. “No he vist cap problema en un món de negocis que no quedi ràpidament resolt”, ha assegurat. Sanchis ha posat com a exemple l’equip de futbol americà del Barcelona Dragons que competia en una lliga nord-americana i era un equip de Barcelona. “Miri, si es fan coses rares”, ha afegit, “perquè al final el que compten són els acords, i espantar amb això ho trobo un sense sentit”. Sanchis ha assegurat que no hi hauria cap impediment perquè el Barcelona, l’Espanyol o altres equips poguessin jugar a la Lliga espanyola, encara que Catalunya tingués una selecció pròpia. 

Nacho Martín Blanco, per contra, ha defensat que, “d’entrada” el Barça no podria jugar a la Lliga espanyola, ja que abans caldria canviar la llei de l’esport. Ha sostingut que és una qüestió de “realisme” i de “principis”, i ha posat com a exemple que els dos equips principals escocesos, el Cèltic i el Glasgow rangers ha sol·licitat en diverses ocasions jugar a la Primer League (la competició anglesa) i els ho han denegat perquè no hi ha hagut acords entre ambdues federacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa