El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Manos Limpias’ denunciarà Forcadell també per associació il·lícita
  • CA

El sindicat d’ultradreta ‘Manos Limpias’ ha anunciat avui que denunciarà la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, també per associació il·lícita. Ahir, el sindicat ja va assegurar que interposaria una querella contra Forcadell per pressumpte delicte de provocació a la sedició.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el secretari general de ‘Manos Limpias’, Miguel Bernad, ha afirmat que, segons ells, Forcadell també lidera una associació il·legal: “Es consideren associacions il·lícites les que promoguin la discriminació, l’odi contra persones, grups o nacionalitats”.

Alhora, ha revelat que presentaran a la querella “més de cent testimonis d’e-mails que se’ns han dirigit insultant Espanya com a nació i el seu govern”. Però Bernard ha continuat amb els atacs a l’ANC assegurant que “promou la discriminació i l’odi”.

En relació a la querella que el sindicat d’ultradreta va interposar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i que va ser arxivada, Bernard ha criticat: “Va ser arxivada perquè els tribunals superiors de Justícia estan molt polititzats i depenen dels executius de les comunitats autònomes. Va ser una sentència clarament política”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa