El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Mil vegades bona nit’, pura experiència
  • CA

El director de cinema Erik Poppe va passar diversos anys de la seva vida treballant com a fotògraf de guerra en zones conflictives fins que va decidir començar un nou camí al cinema. Anys després va decidir bolcar tota aquella experiència en la pel·lícula ‘Mil vegades bona nit’, un film que arribarà als cinemes el pròxim 8 d’agost.

Poppe va explicar en una entrevista que es tracta d’una pel·lícula “molt autobiogràfica” en la qual va decidir fugir del “enfocament romàntic” que mostren habitualment aquestes pel·lícules per abordar la difícil decisió a la qual ell també va haver d’enfrontar-se: triar entre l’amor a la seva família i la passió per la seva feina.

‘Mil vegades bona nit’ està protagonitzada per Juliette Binoche, qui interpreta a Rebecca, una fotògrafa de guerra que sent una forta atracció per captar amb la seva càmera aquells racons del món on existeixen conflictes així com històries ocultes per a Occident. Després de ser ferida en un atemptat a Kabul, s’enfronta a l’oposició del seu marit al fet que se segueixi exposant al perill que comporta la seva professió.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa