El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enganxada entre Bolaño i Passola sobre l’èxit del procés sobiranista
  • CA

L’excap de comunicació de Montilla, Toni Bolaño, se les ha tingut avui amb la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola en la tertúlia d”El matí de Catalunya Ràdio’. Bolaño ha dit, en referència al procés sobiranista, que “la història no es fa amb el cor, sinó amb el cap”, i Passola li ha replicat que “és de les vegades que es va més amb el cap i menys amb el cor”.

Bolaño ha afegit que no pot ser, en referència a Artur Mas, que “algú decideixi un dia que hem de votar, i no s’adoni que per arribar-hi abas cal fer algunes coses, d’acord amb la llei”. Passola li ha contestat que “la població és prou madura per fer les demandes i fer-les a través d’on vol, i un govern democràtic les escolta”. Aquí, Bolaño li ha etzibat: “Sí, i un govern democràtic també inicia una negociació, i [la reunió entre Mas i Rajoy] només va durar una hora”.

Bolaño també ha valorat les paraules d’ahir de Francesc Homs, i ha assegurat que el portaveu del govern “ha reconegut que fins ara hem estat especulant”, i que “la política és alguna cosa més que això”. Després que l’excap de comunicació de Montilla assegurés que al procés sobiranista li manca preparació i organització, Passola ha replicat que “ni CiU ni ERC renunciara a tirar endavant l’itinerari”.

“Tot és possible, el camí està engegat”, ha sentenciat Passola. “Sí, sí, tot va molt bé”, ha ironitzat Bolaño. Just després, la directora de cinema li ha contestat: “Doncs sí, mai havia anat tot tan bé en 300 anys, per primera vegada un govern català planteja un camí democràtic, pacífic, molt mesurat i pensat per sortir-se’n”. “Ui sí, flors i violes…”, ha conclòs Bolaño.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa