El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC estudia la possibilitat d’arribar per mar a Barcelona l’11S
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està estudiant la possibilitat de poder arribar per mar a Barcelona l’11 de setembre per participar a la ‘V’ que tindrà lloc a la capital catalana. Segons ha informat RAC1, ja no hi ha cap autocar disponible, i per minimitzar els problemes d’accés a la ciutat i reduir al màxim l’ús del cotxe, l’ANC treballa perquè no només s’hi entri per terra, sinó també per mar.

S’han contractat 1.500 autocars i se’n busquen encara més. Per aquest motiu, l’Assemblea està explorant altres vies per accedir a Barcelona. Una d’elles serà en moto amb el col·lectiu ‘Motards independentistes’, però l’opció més innovadora, en la que treballen des de fa pocs dies, passa per arribar-hi per mar.

El responsable de l’equip de mobilitat de l’ANC, Dani Carulla, ha explicat a Rac1 que s’està mirant de poder fer una arribada des d’algun port a la ciutat: “Tot just hem tingut la idea, l’hem treballat, hem parlat amb un parell d’empreses i aquestes empreses són receptores. Seria bonic poder arribar per terra i per mar”, tot i que ha descartat arribar-hi per aire “perquè a la ciutat no es pot volar en parapent, ni es poden tirar paraicagudistes”.

A banda d’això, l’ANC també està treballant en una gran pedalada que sortiria el 10 de setembre de Girona, faria nit a mig camí i acabaria l’11S a Barcelona per participar a la ‘V’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa