El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Le Figaro’ ja analitza la futura selecció catalana
  • CA

‘Le Figaro’, diari de referència a França al costat de ‘Le Monde’, ja es planteja com seria la futura selecció catalana en cas d’independència. I també analitza el FC Barcelona en aquest context, i com quedaria el panorama de la Lliga espanyola. El diari ho explica en l’edició digital. El periodista esportiu Geoffroy Garétier en dóna l’opinió en el curs d’una entrevista. 

Hi hauria dues seleccions competitives, en comptes d’un o dos equips afeblits“, assegura el diari. “La selecció catalana podria formar un bon equip? I tant que sí”, respon l’analista, “sobre un pla geogràfic, Catalunya és com una gran regió francesa o l’equivalent d’un petit país europeu, són set milions i mig d’habitants, com Bèlgica, Suïssa o Àustria; a més, Barcelona és l’onzena ciutat europea en termes de població, per tant, no hi ha cap dubte que Catalunya tindria un rol futbolístic independent a Europa”. 

El diari, després de mostrar una possible aliniació de la selecció catalana, manifesta que té “jugadors molt coneguts al final de la seva carrera i d’altres, en plena força, a meitat de la vida futbolística i amb progressió, per la qual cosa assegura que “aquest equip, sense cap problema, es classificaria per la fase final de l’eurocopa 2016″, “li ho garanteixo”, diu el periodista.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa