El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele Marchante, voluntària de l’ANC i Òmnium
  • CA

La periodista i col·laboradora del programa ‘Sálvame’, de Telecinco, Karmele Marchante, s’ha fet voluntària de la campanya unitària ‘Ara és l’hora’. Segons ha piulat l’Assemblea Nacional Catalana al seu Twitter, Marchante participarà a la iniciativa “Ara és l’hora d’escoltar tothom. Fes-te voluntari per un país nou”.

L’objectiu de la campanya és “fer el porta a porta més participatiu i festiu que s’ha fet mai per escoltar els somnis de la gent”. L’escriptor Màrius Serra i l’actriu Txell Arana són algunes de les altres cares conegudes que s’han apuntat per ser voluntaris d’aquesta iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. De fet, l’endemà de la Diada, ‘Ara és l’hora’ va fer públic un vídeo cridant a fer-se voluntari.

El vídeo comença amb la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, explicant: “L’11 de setembre el món ha sentit la nostra veu, volem fer un país nou”. Seguidament, es veuen diferents persones quan s’obren nombroses portes assenyalant: “Un país on tothom ha de participar”, “Un país que hem de fer entre tots”, “Per això necessitem 100.000 voluntaris”, “Cal anar porta per porta, escoltar com volem que sigui el nostre país”, “Perquè ara és l’hora d’escoltar la gent”, “És l’hora d’arribar a totes les cases de Catalunya“.

El vídeo continua: “Busquem 100.000 persones per escoltar els somnis de tots“, “No volem convèncer ningú, volem escoltar tothom”, “Fent el porta a porta més festiu i participatiu de la història”, “Jo ja sóc voluntària”. Cap al final del vídeo es veu l’escriptor Quim Monzó, que afirma: “Si et fas voluntari, t’hi acompanyo”.També hi apareix Isona Passola: “Però només si som 100.000 arribarem a tothom”. Finament, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, conclou: “Ara és l’hora, fes-te voluntari per un país nou”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa