El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC convoca una concentració davant el Parlament demà quan s’aprovi la llei de consultes
  • CA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convoca la ciutadania del poble de Catalunya perquè recolzi la llei de consultes que s’aprovarà demà a la tarda en un ple extraordinari al Parlament, segons ha pogut saber El Singular. L’entitat que presideix Carme Forcadell fa una crida a la mobilització demà a les 16 hores davant el Parlament.

Segons fonts de l’ANC consultades per El Singular, no es preveu una mobilització multitudinària però sí que demana el suport del màxim de gent possible davant el Parlament “per donar suport a la llei de consultes” i per recolzar els diputats que la votaran a favor.

“Que vinguin els socis, simpatitzants i ciutadans per demostrar una vegada més, com ja va fer l’11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s’aturarà fins que Catalunya esdevingui un nou Estat independent”, demana l’ANC.

Segons l’entitat, la Llei de Consultes permetrà la convocatòria del 9 de novembre, i que d’aquesta manera “la consulta serà completament legal”. “La legalitat que ens confereix la Declaració de Sobirania del passat gener de 2013 i la legalitat que ens atorguen les decisions del nostre Parlament, representació democràtica de tot el poble de Catalunya”, reitera l’ANC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa