El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto Mejide i Jorge Javier Vázquez donen suport a la consulta des de Telecinco
  • CA

El publicista Risto Mejide i el presentador del programa ‘Sálvame’, Jorge Javier Vázquez, s’han mostrat aquesta nit contundentment favorables a la celebració de la consulta del 9 de novembre. Durant una intervenció de Mejide al programa ‘Sálvame Deluxe’, el publicista ha explicat que aquest diumenge entrevistarà al programa ‘Viajando con Chester’ al líder del PSOE, Pedro Sánchez.

Mejide ha recordat la trucada de Sánchez aquesta setmana a Jorge Javier Vázquez en directe durant l’emissió de ‘Sálvame’ i ha bromejat: “Aprofito per retirar-li el meu vot al PSOE, aviam si truca de nou”. Ha estat en aquest moment, quan el publicista ha afegit: “No votaré al PSOE fins que no donin suport a la consulta de Catalunya”.

I llavors s’ha dirigit al presentador del programa: “No opines així? No creus que la consulta s’ha de celebrar?” “I tant, jo dono suport a la consulta“, ha respost amb contundència Jorge Javier Vázquez. Seguidament, el periodista s’ha preguntat: “Però està preparat el poble català pel no?”

Mejide ho té clar: “Espero que sí, per qualsevol resposta, el que no té sentit és que no estem preparats per les preguntes“, i el periodista, per la seva banda, ha afegit: “Em sembla tan bàsic que sigui possible la consulta que no entenc els ‘no’ rotunds”.

Aquestes declaracions han arribat poques hores després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la llei de consultes catalana per una àmplia majoria, amb 106 vots a favor i tan sols 28 en contra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa