El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Álvarez s’intercanvia missatges amb el cap de gabinet de Rajoy
  • CA

L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, ha reconegut avui a RAC1 que s’intercanvia missatges amb el cap de gabinet del president espanyol, Mariano Rajoy, Jorge Moragas. Aquest va ser també qui li va presentar la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sanchez Camacho, per tal que dinessin al restaurant la Camarga, on es va enregistrar la conversa.

Álvarez no ha descartat que Moragas tingués coneixement previ del que s’havia de tractar al dinar, perquè “les preguntes que em feia Camacho eren molt precises”. “[Els últims mesos], ens hem enviat algun missatge amb Moragas, de vegades. […] Li he dit molts cops que ell m’ha posat en aquest embolic perquè em va presentar aquesta dona i ell ara se’n renta les mans“, ha afegit.

L’exparella de Jordi Pujol Ferrusola ha demanat que es faci pública la integritat de la conversa amb Camacho durant el dinar. “M’encantaria que es fes pública la conversa de La Camarga, perquè només ha sortit el que he dit jo, no pas ella“. A Madrid s’especula que la presidenta del PP va parlar d’un ministre.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa