El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutge deixa en llibertat el detingut a Saragossa per exhibir una estelada
  • CA

El jutge ha deixat en llibertat incondicional el jove que va ser detingut per portar una estelada al pavelló on jugaven el FIATC Joventut de Badalona i el CAI Saragossa. Ahir a la tarda va sortir del jutjat on haurà de tornar el 17 d’octubre pel judici oral. La policia li imputa un delicte de resistència lleu a l’autoritat, mentre que el fiscal només ho qualifica de falta, segons Esport3.

La detenció es va fer després que el jove exhibís una estelada. Molina l’onejava quan va ser requerit per la policia i d’allà va sortir emmanillat cap a les dependències judicials, on ha passat la nit en un calabós. La policia sosté que el noi impedia la visió d’altres espectadors, que no es va voler identificar i que el van detenir per desobediència a l’autoritat.

Aquesta versió contradiu la de la seixantena d’aficionats verds-i-negres que eren a Saragossa donant suport a l’equip. Un dels aficionats va gravar part de l’incident i ho va penjar a YouTube. Sota l’etiqueta #totssomMolina, l’aficionat verd-i-negre ha rebut una allau de missatges de suport a les xarxes socials.

No és la primera vegada

Les estelades no estan prohibides als recintes esportius, però no és la primera vegada que la policia les retira. De fet, després de la final de la Copa del Rei del juliol del 2012, Alfred Bosch va demanar explicacions al Congrés. Des del Ministeri de l’Interior van al·legar que, tot i ser un emblema legal, la policia té potestat per retirar-les si considera que generen violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa