El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iglesias: “Deixem expressar als catalans la relació que volen tenir amb Espanya”
  • CA

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquesta nit al programa ‘La Sexta Noche’ que “jo no sóc ningú per dir als catalans quina ha de ser la seva relació amb Espanya”. L’eurodiputat ha demanat que “deixem expressar als ciutadans catalans la relació que volen tenir amb Espanya“.

En aquest sentit, Iglesias ha dirigit una parta del seu discurs al president de la Generalitat, Artur Mas, després que una col·laboradora del programa li preguntés pel procés sobiranista. “Vostè no em parli de patriotisme i sobirania quan privatitza l’educació i la sanitat”, ha afirmat, mentre ha afegit que “Mas és de la mateixa ‘casta’, mira pels seus diners”.
Inda vs Iglesias

El periodista Eduardo Inda ha acusat a Pablo Iglesias de formar part de la ‘casta’: “Hi ha molts eurodiputats del PSOE, PP i IU que t’han vist viatjar en primera classe, com et sents formant part de la casta?“. L’eurodiputat s’ha defensat: “Convido a les càmeres a què preguntin als treballadors d’Iberia si volo en primera”, i ha recordat a Inda la seva propera cita als tribunals: “T’espero el pròxim 30 d’octubre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa