El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ja són sis els aïllats per possible ebola a Madrid
  • CA

Ja són sis les persones aïllades a Madrid davant d’un possible contagi d’ebola. De fet, una d’aquestes, Teresa Romero, ja té segur la malaltia: una auxiliar d’infermeria que va atendre a l’Hospital Carlos III al missioner Manuel García Viejo, que va morir el passat 25 de setembre per l’ebola.

Aquest matí, una altra infermera que estava treballant a l’Hospital de la Paz ha estat aïllada com a mesura de precaució davant la possibilitat que també hagi agafat la malaltia, ja que tenia unes dècimes de febre. Aquesta infermera també va formar part de l’equip sanitari que va atendre als missioners espanyols repatriats per contagi d’ebola.

Estan aïllats i en observació també el marit de la infermera, que està asimptomàtic, un enginyer espanyol procedent de Nigèria, i una infermera que va tenir exposició al virus durant el tractament als missioners. Tant l’enginyer com aquesta infermera han donat negatiu a les anàlisis d’ébola. Ahir a la nit, una altra auxiliar d’infermeria de l’equip sanitari que va atendre als sacerdots va ingressar a l’hospital Carlos III de Madrid en presentar també unes dècimes de febre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa