El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marató de trucades d’Ara és l’Hora pel 9N
  • CA

‘Ara és l’Hora’ ha detallat avui les accions finals de la campanya pel 9 de novembre, amb l’objectiu de cridar a la participació. Una d’aquestes accions serà ‘La Marató 9N’, que es posarà en marxa a partir del dia 5 de novembre i s’allargarà fins el dia 8. Consistirà en una marató de trucades cridant a la participació, però sense orientar el vot.

Segons ha explicat en roda de premsa la coordinadora de voluntaris d’Ara és l’Hora, Anna Rosenfeld, aquesta acció necessita 100.000 voluntaris per trucar a milions de persones, i els voluntaris podran participar de dues maneres: trucant el seu entorn o trucant a altres ciutadans a través d’una app, accions que es faran des de casa.

Aquesta iniciativa té, com a centre operatiu, una pàgina web des d’on tothom pot informar-se: http://marato9n.cat. ‘La Marató 9N’ començarà el 5 de novembre amb un gran centre de trucades instal·lat al Born Centre Cultural, amb desenes de cares conegudes que iniciaran les trucades.

D’altra banda, el coordinador d’actes d’Ara és l’Hora, Ignasi Termes, ha afirmat que l’acte final de campanya del 7 de novembre a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona serà “un gran acte unitari que demostri la pluralitat de la societat catalana i el suport al voltant del 9N”. Alhora, ha anunciat que avui mateix es posarà en marxa una embustiada arreu del país amb la papereta del 9N.

A més, es repartirà un diari amb informació a favor del SíSí i per potenciar la participació. Termes també ha revelat que aquesta última fase de la campanya té un cost total de 750.000€ que “es finança gràcies als donatius de la gent”.

A la roda de premsa també hi eren presents les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals. Casals ha recordat que “s’ha de guanyar la semifinal per poder guanyar la final, el partit definitiu, les eleccions”. Forcadell ha reclamat que “el dia 9, passi el que passi, tothom a votar! Tots els demòcrates del país estem convocats a votar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa