El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podemos es nega a signar contra els recursos de l’Estat al 9-N
  • CA

Podemos s’ha negat a signar una carta contra els recursos presentats pel govern espanyol al Tribunal Constitucional (TC) per combatre el 9-N, segons ha revelat avui la coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, en una entrevista al programa ‘Ara Bassas’ del Diari ARA.

Tal i com ha explicat Camats al programa dirigit per Antoni Bassas, el coordinador general d’Izquierda Unida, Cayo Lara, sí que ha signat aquesta carta que s’ha enviat al PP demanant que no es veti la consulta, al contrari que el partit que lidera Pablo Iglesias. La dirigent d’ICV ha afegit que els eurodiputats d’IU i els d’altres partits d’esquerres de l’Estat espanyol també l’han signat, però els de Podemos no.

El partit d’Iglesias sí que s’ha mostrat a favor del dret a decidir però encara no s’ha posicionat concretament sobre les possibles respostes a la consulta. De fet, el líder de Podemos va assegurar aquest cap de setmana que “jo no sóc ningú per dir als catalans quina ha de ser la seva relació amb Espanya”. L’eurodiputat ha demanat que “deixem expressar als ciutadans catalans la relació que volen tenir amb Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa